ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο για αντικαταστάτη του Φιγκερόα

Μόνο για αντικαταστάτη του Φιγκερόα
INTIME SPORTS

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνιζαν πως οι πράσινοι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθούν για την απόκτηση μόνο ενός επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Φιγκερόα.

Να βάλουν στοπ στα μεταγραφικά σενάρια που ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους ενόψει Ιανουαρίου θέλησαν στον Παναθηναϊκό.

Άνθρωπος του τριφυλλιού σημείωνε ότι οι πράσινοι τον Ιανουάριο θα κινηθούν μόνο για έναν παίκτη και αυτός θα είναι ένας επιθετικός ο οποίος και θα κληθεί να καλύψει το κενό του Φιγκερόα που αποχώρησε για την Μαλαισία.

Η διευκρίνιση αυτή έγινε διότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλά γραφόμενα για χαφ τα οποία προέρχονταν όμως και από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Αλαφούζος στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είχε μιλήσει για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με καλές εκτελέσεις στημένων.

Από τον Παναθηναϊκό όμως τόνιζαν ότι: "Η μοναδική μεταγραφή που πρόκειται να κάνουμε θα αφορά επιθετικό, στη θέση του Φιγκερόα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε χαφ".

Μάλιστα στην διάρκεια της διακοπής για τις γιορτές ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης και ίσως εκεί να πει και κάποια πράγματα παραπάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ