ΑΡΗΣ

Μόνο η ανακοίνωση για Γκουτιέρεζ

Μόνο η ανακοίνωση για Γκουτιέρεζ
Γκουτιέρεζ

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η απόκτηση του διεθνή Βολιβιανού μέσου Λίμπεργκ Γκουτιέρεζ από τον Άρη, Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βολιβία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βολιβία η μεταγραφή του Γκουτιέρεζ στον Άρη φαίνεται να είναι «τελειωμένη» με τον ίδιο σήμερα να μετέβη στην Αργεντινή για να εξασφαλίσει τη βίζα του, ενώ την Παρασκευή – ίσως και νωρίτερα - να αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ Άρης.
Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης θα χρειαστεί να καταβάλει στην ομάδα του Γκουτιέρζ την Μπλούμινγκ το ποσό των 40.000 δολαρίων για να εξασφαλίσει την ελευθερία του «Λα Μπόμπα» όπως είναι το παρατσούκλι του διεθνή Βολιβιανού.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες μέρες ο Γκουτιέρεζ βρισκόταν σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Μπλούμινγκ ενώ και ο εκπρόσωπός του διαβεβαίωνε τους ανθρώπους του Άρη ότι ήταν θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος εξέλιξη που θα άνοιγε τον δρόμο για την απόκτησή του.

Εκτός πάντως της περίπτωσης του Γκουτιέρεζ στον Άρη και με δεδομένο ότι εκείνες των Νταβίντ Ετό και Πάμπλο Σιέρα δεν θα προχωρήσουν δείχνουν να κινούνται και για έναν επιθετικό από την κοινοτική αγορά με τον Μανέλ Φερέρ ήδη να εξετάζει συγκεκριμένες λύσεις.

Πάντως μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο τεχνικός του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα, σε δηλώσεις του για τον Σιέρα είχε τονίσει πως:

«Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Σίγουρα είναι πίσω από φυσική κατάσταση, ωστόσο πιστεύω ότι αν τελικά αποκτηθεί θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα».








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ