ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μόνο η ανακοίνωση μένει για Ντιέγκο

Μόνο η ανακοίνωση μένει για Ντιέγκο
ντιέγκο

Οι εξελίξεις με τον Ντιέγκο... τρέχουν και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση για την μετεγγραφή του στην Γιουβέντους

Χτες παράγοντες του ιταλικού συλλόγου ταξίδεψαν στην Βρέμη και τα βρήκαν με τον ποδοσφαιροστή σε πενταετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 3.500.000 ευρώ, ενώ σήμερα επήλθε συμφωνία και μεταξύ των δύο συλλόγων.
Όπως αναφέρουν τουλάχιστον οι πληροφορίες από την Ιταλία, η Βέρντερ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο στην "μεγάλη κυρία" έναντι 25.000.000 ευρώ.

Όπως τα παρουσιάζουν τουλάχιστον οι Ιταλοί, τώρα πρέπει μόνο να περιμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση.

Μένει ο Μπουφόν

Κάποιες άλλες πληροφορίες ήθελαν την Μίλαν να προσφέρει 40.000.000 λίρες και τον Κρίστιαν Αμπιάτι στην Γιουβέντους για τον Τζιανλουΐτζι Μπουφόν.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Τζίτζι τόνισε πως θα μπορούσε να φύγει και με τα μισά χρήματα ο πελάτης του, αλλά η πλευρά του της Γιουβέντους ξεκαθάρισε πως ο διεθνής πορτιέρο θα παραμείνει στο Τορίνο.

"Μπορεί να είναι δύσκολες οικονομικά οι εποχές, αλλά υπάρχουν και κάποιες αξίες", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της "Γιούβε", Τζοβάνι Κόμπολι Τζίλι.

"Το γεγονός πως παίρνουμε τον Ντιέγκο δείχνει τις προθέσεις μας, θέλουμε να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και έτσι δεν πρόκειται να φύγει ο Μπουφόν".












TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ