ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μόνο ο Καμορανέζι είπε "si"...

Μόνο ο Καμορανέζι είπε "si"...
New Image

Aπογοητευμένος από την οικονομική πρόταση που δέχτηκε από τους "μπιανκονέρι" εμφανίστηκε ο Τσέχος, που σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποσυρθεί. Συμφωνία αντίθετα με Καμορανέζι

Ο παράγοντας της Γιουβέντους δεν κατάφερε -με την πρόταση που έκανε- να πείσει τον Νέντβεντ να μην κρεμάσει φέτος τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αλλά να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στο Τορίνο, με τον Τσέχο άσο, να εμφανίζεται απογοητευμένος απο την πρόταση που του κατατέθηκε, βγαίνοντας από τα γραφεία της ομάδας.
"Έίμαι λίγο απογοητευμένος, μου έγινε μία πρόταση που θα αξιολογήσω, έχω στη διάθεσή μου λίγες ώρες για να πάρω μία απόφαση", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στα ιταλικά ΜΜΕ ο Νέντβεντ για να συμπληρώσει:

"Δεν προσβλήθηκα επειδή άλλοι συμπαίκτες μου έλαβαν καλύτερες προσφορές. Άκουσα την πρόταση του συλλόγου, και τώρα έχω τον χρόνου για να πάρω την απόφασή μου".

Απαισιόδοξος αναφορικά με το μέλλον του Νέντβεντ στη Γιουβέντους παρουσιάστηκε μετά το δίωρο αυτό ραντεβού ο μάνατζέρ του, προϊδεάζονας (;) για την απόφαση του πελάτη του:

"Εάν η πρόταση της Γιουβέντους παραμένει όπως έχει, πιστεύω πως είναι πιθανό να αποφασίσει να σταματήσει. Υπάρχει ένα οικονομικό θέμα που χωρίζει τις δύο πλευρές. Ο Πάβελ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα, ήταν ένα παράδειγμα στο γήπεδο και έξω από αυτό.

Μου προκαλεί τεράστια έκπληξη που η Γιούβε ρισκάρει τόσο να τον χάσει. Βρίσκεται σε μία άνιση κατάσταση συγκριτικά με άλλους παίκτες της Γιουβέντους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύννεφα για Πάβελ, χαμόγελα για Καμορανέζι
Σε αντίθεση με τον Νέντβεντ, η Γιουβέντους φαίνεται ότι βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Μάουρο Καμορανέζι για την ανανέωση του συμβολαίου του, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του, που συναντήθηκε με εκπροσώπους του συλλόγου.

"Ο Μάουρο πίστευε ότι αξίζε μία αναγνώριση για αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα αυτά τα χρόνια και πιστεύω ότι σήμερα ήρθε αυτή η αναγνώριση. Εάν όλα πάνε καλά, θα έχει υπογράψει μέχρι την Τρίτη το νέο του συμβόλαιο", τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη, Φορτουνάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτης θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "μπιανκονέρι" μέχρι το 2010, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν κοντά στα 2,7 εκ.ευρώ ετησίως.

Το μπάτζετ αντέχει μία ακόμα μετεγγραφή
Εν τω μεταξύ, με δεδομένο ότι αντί για τον Μιλίτο ήρθε ο Αντράντε, στα ταμεία της Γιουβέντους έχουν μείνει περίπου 10 εκ.ευρώ (ποσό που μπορεί να μεγαλώσει αν παραχωρηθεί και ο Μπουμσόνγκ), με τους Τορινέζους να θέλουν έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, και τους Καναβάρο, Μπουρντίσο, Μπαρζάλι και Λουιζάο να είναι τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Κλαούντιο Ρανιέρι.


















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ