ΠΑΟΚ

Μόνο σήμερα τα εισιτήρια

Μόνο σήμερα τα εισιτήρια
οπαδοί

Σήμερα και μόνο σήμερα θα γίνει η διάθεση των 900 εισιτηρίων που έχει εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ για το ματς με τη Λάρισα

Τα εισιτήρια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να τα εξασφάλισε το απόγευμα της Τετάρτης αλλά η διάθεσή τους δεν ήταν δυνατόν να ξεκινήσει χθες καθώς τα γραφεία δε λειτούργησαν λόγω της αργίας για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, ενώ αύριο είναι επίσης αργία και την Κυριακή το παιχνίδι.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η διάθεσή 900 εισιτηρίων να γίνει σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 τα οποία κατά βάση θα δοθούν στους οργανωμένους συνδέσμους.

Δοκιμές και σχήματα


Χθες εξάλλου για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και όπως φαίνεται καθιερώνεται ο Μομτσίλο Βούκοτιτς είδε τους παίκτες του αγωνιζόμενους σε οικογενειακό διπλό με την ομάδα των νέων.

Από αυτό απουσίαζαν ο Μπαρκαουάν και οι τραυματίες Στογιάκοβιτς (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), Ρεμπόσιο και Βαγγελής που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα χωρίς να υπολογίζονται για την Κυριακή στο Αλκαζάρ με την Λάρισα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να γνωρίσει καλύτερα το σύνολό του έκανε ορισμένες δοκιμές και να πειραματιστεί σε σχήματα και συστήματα.

Όσο για το τελικό σκορ οι "μεγάλοι" επιβλήθηκαν με 6-0 των «μικρών» οι οποίοι δέχθηκαν ένα γκολ περισσότερο από ότι την περασμένη εβδομάδα όπου είχαν χάσει με 5-0), παρότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερνάντεζ αγωνίστηκε με την ομάδα των Νέων. Δύο γκολ πέτυχε ο Θάνος Τσίγκας και από ένα οι Χαραλαμπίδης, Τόργκελε, Ζεγκάρα και Γιασεμάκης.

Κι αν σε κάθε ημίχρονο ο "Μότσα" δοκίμασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και στα δύο ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε το σύστημα 4-2-3-1 το οποίο φαίνεται να είναι το αγαπημένο του παρότι απέναντι στον Άρη ο "Δικέφαλος" έπαιξε με 4-3-3.

Οι συνθέσεις:


Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους: Τοχούρογλου, Κωνσταντινίδη, Αραμπατζή, Μέγκαχεντ, Μελίσση, Ζαγοράκη, Ηλιάδη, Γκονζάλες, Χαραλαμπίδη, Μίετσελ και Τόργκελε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Μελίσσης (66' Προβατίδης), Μαλεζάς, Χασιώτης, Χαραλάμπους, Μουμίν, Μπαλάφας, Ζεγκάρα, Τσουλάκος, Τσίγκας, Γιασεμάκης.

Νέοι ΠΑΟΚ: Κουτζαβασίλης (46' Φερνάντεζ), Γενίκομσου (46' Ελευθερίου), Γεωργίου (46' Κουρδάκης), Δελήμπασης (70' Αστάρης), Βοσκόπουλος, Μανουσαρίδης (70' Χρηστάρας), Τσιώνας, Προβατίδης (54' Ηλιάδης), Διαμαντόπουλος (60 Κοτάρίδης), Τσουκαλάς (73' Κοτάκης), Αρνίδης (46' Τσακαλίδης).

Νίκη και σύνθημα


Μετά το τέλος του φιλικού ο Βούκοτιτς σε ερώτηση για το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα στο Αλκαζάρ είπε: "Έκανα πάλι δοκιμές και πήρα αρκετές εικόνες. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς με τη Λάρισα που ακολουθεί. Θα πάμε στη Λάρισα με στόχο τη νίκη και τίποτα λιγότερο.
Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, ωστόσο πρέπει να μαζέψουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια όλους τους βαθμούς.

Αντιμετωπίζουμε κατά σειρά τρεις ομάδες οι οποίες είναι ψηλότερα από εμάς στη βαθμολογία τη Λάρισα, την Κέρκυρα και το Αιγάλεω και πρέπει να πάρουμε νίκες για να ανέβουμε στη βαθμολογία.
Αν δεν κερδίσουμε αυτά τα ματς ο ΠΑΟΚ θα μείνει χαμηλά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι χωριστά αρχής γενομένης από το ματς με τη Λάρισα το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μας".







Τέλος ο Σέρβος τεχνικός όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δει κάποιο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Δώνη είπε: "Είδα τη Λάρισα στο ματς με τον Πανιώνιο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε αρκετά καλά. Είναι καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το θέμα είναι όμως πως θα παίξουμε εμείς.

Θέλω να έχουν περισσότερο συνοχή οι γραμμές μας και όλοι οι παίκτες που θα παίζουν να μπορούν και να αμύνονται, αλλά και να βγουν μπροστά αν χρειαστεί. Και βέβαια πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Θα πρέπει να κάνουμε γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται".

























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ