ΙΩΝΙΚΟΣ

Μονόδρομος η νίκη με Καστοριά

Μονόδρομος η νίκη με Καστοριά
βαζακας

Στον Ιωνικό αφήνουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΣ και κοιτάνε πλέον το ματς με την Καστοριά, όπου η νίκη είναι μονόδρομος

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Νίκαιας, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την άριστη φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας στα μέλη της αποστολής του Ιωνικού, από την πρώτη στιγμή που έφτασε η ομάδα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου μέχρι και την αναχώρησή της για την Αθήνα.
Στην ανακοίνωση τους οι ιθύνοντες του Ιωνικού αναφέρουν πως: "Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Κούγια και τη διοίκηση του ΠΑΣ για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται να την ανταποδώσει στο έπακρο, όταν οι δύο ομάδες θα παίξουν στο γήπεδο της Νεάπολης.



Η ΠΑΕ Ιωνικός αποδίδει τα εύσημα όχι μόνο στον κ. Κούγια, ο οποίος συνδέεται με πολύχρονη φιλική σχέση με την οικογένεια Κανελλάκη, αλλά και στους φιλάθλους του ΠΑΣ οι οποίοι συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ιδιοκτήτη του Ιωνικού, κ. Χρήστο Κανελλάκη ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα των επισήμων, εν μέσω των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο του ΠΑΣ".



Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ιωνικός, Χρήστος Κανελλάκης με δήλωσή του, συνεχάρη και ευχαρίστησε θερμά τους οπαδούς της ομάδας της Νίκαιας που έδωσαν το παρών στα Γιάννενα: "Οι οπαδοί του Ιωνικού είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί δεν αφήνουν ούτε μια στιγμή μόνη της την ομάδα. Βρίσκονται πάντα και παντού δίπλα στους παίκτες και όχι μόνο απλά δίνουν βροντερό παρών σε όλα τα γήπεδα, αλλά αναδεικνύονται και οι «νικητές της κερκίδας», τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας".



Αναφορικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δήλωσε: "Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Ο δρόμος μέχρι την επιστροφή μας στη Super League, είναι μακρύς και η συνέχεια δύσκολη. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ακολουθεί μια σειρά αγώνων (Τετάρτη-Κυριακή), από τους οποίους πρέπει να πάρουμε τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Δεν συμβιβαζόμαστε με άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη σε κάθε ματς, αλλά αν θέλουμε να είμαστε πραγματιστές πρέπει να δεχθούμε ότι στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν ισοπαλίες αλλά και ήττες. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας κοιτώντας μόνο μπροστά".



Στον αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο ματς, έκαναν σήμερα Δευτέρα αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα και των συνεργατών του.

Για το ματς με την Καστοριά, ο κ. Βαζάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τόσκα και Ξενίδη, οι οποίοι έχουν από τέσσερις κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο ματς. Αντίθετα, ο Πουλόπουλος, που επίσης χθες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με τον Πιερικό.

Αύριο Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού θα προπονηθούν το πρωί και στη συνέχεια ο κ. Βαζάκας θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Καστοριά και οι οποίοι θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ