ΑΓΓΛΙΑ

Μόντριτς: "Δεν θέλω να φύγω"

Μόντριτς: "Δεν θέλω να φύγω"

Ο Λούκα Μόντριτς ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δε σκέφτεται να φύγει από την Τότεναμ, δείχνοντας μάλιστα υπερβολικά αισιόδοξος για τις δυνατότητες της ομάδας τη σεζόν που έρχεται.

Ο Κροάτης, παρόλο που αντιμετώπισε και κάποιους τραυματισμούς, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Τότεναμ τη φετινή χρονιά.

Στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" θέλουν σε κάθε περίπτωση να τον κρατήσουν στην ομάδα, αλλά το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν δέλεαρ για τον μέσο των "πετεινών".

" Δεν μπορείς να προβλέψεις τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά εμένα μου αρέσει εδώ. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί, ο σύλλογος είναι φανταστικός, συν το ότι υπάρχουν και αρκετοί Κροάτες εδώ", τόνισε ο Μόντριτς.

" Θεωρώ πως αυτός ο σύλλογος μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα", συνέχισε. "Πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και άλλα κύπελλα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δε σκέφτομαι να φύγω", ανέφερε ο 26άχρονος άσος.

Φυσικά ο Μόντριτς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αξιομνημόνευτη παρουσία την "σταχτοπούτας" Τότεναμ στο Champions League. " Για πρώτη φορά στο Champions League κάναμε πολύ καλή δουλειά και συμμετείχαμε σε κάποια σπουδαία παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο του χρόνου να το παρακολουθούμε από την τηλεόραση", σχολίασε.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ