ΑΓΓΛΙΑ

Μόντριτς: "Εριστικός ο Ντάνιελ Λέβι"

Μόντριτς: "Εριστικός ο Ντάνιελ Λέβι"
Μόντριτς

Ο Κροάτης μέσος της Τότεναμ Λούκα Μόντριτς τα έβαλε με τον πρόεδρο της ομάδας του, τον οποίο και χαρακτήρισε εριστικό καθώς δεν τον αφήνει να φύγει και να πάει στην Τσέλσι.

Ο πόλεμος μεταξύ του Μόντριτς και της Τότεναμ μόλις ξεκίνησε και αφορμή δεν είναι άλλη από την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πάει στην Τσέλσι.

Οι Μπλε προσφέρουν περίπου 25 εκ. ευρώ για τον Κροάτη μέσο, ποσό που στην Τότεναμ θεωρούν αρκετά μικρό. Μάλιστα ισχυρίζονται πως είναι λίγο περισσότερο από τα 19 εκ. ευρώ που έδωσαν το 2008 για να τον αποκτήσουν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.


Όπως και να έχει και οι δυο πλευρές έχουν... μουλαρώσει και δεν κάνουν πίσω, με τον Μόντριτς ωστόσο να κάνει απαξιωτικές δηλώσεις για τον πρόεδρο της Τότεναμ Ντάνιελ Λέβι:

"Εάν χρειαστεί θα κάνω αίτημα μεταγραφής (θα εξηγήσουμε πιο κάτω τι σημαίνει αυτό το αίτημα)", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που μου μίλησε ο Λέβι, ήταν εριστικός και δεν με άφησε καν να μιλήσω και να πω την άποψη μου! Δεν γνωρίζω γιατί μου συμπεριφέρθηκε έτσι, πλέον όμως είμαι σίγουρος ότι η απόφαση μου να φύγω είναι η σωστή".

Transfer Request

Αυτό διαβάσαμε στο αγγλικό κείμενο (αίτημα μεταγραφής) και ψάξαμε να μάθουμε τι σημαίνει. Οι ποδοσφαιριστές λοιπόν έχουν δικαίωμα να δημοσιοποιήσουν την πρόθεση τους να αποχωρήσουν, ζητώντας από άλλες ομάδες να κάνουν προτάσεις. Η ομάδα του παίκτη έχει δικαίωμα να αρνηθεί το αίτημα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν και κάτι τέτοιο σπάνια γίνεται (έγινε στην περίπτωση του Τέβες).

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ