ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόντριτς για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026: "Δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικό σενάριο"

Croatia's Luka Modric runs during a Group B match between Croatia and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Croatia's Luka Modric runs during a Group B match between Croatia and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) AP

Ο Λούκα Μόντρις μίλησε σχετικά με το μέλλον του με την Εθνική Κροατίας, με τον ίδιο να απαντά για το εάν ο ίδιος θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Λούκα Μόντριτς διαχρονικά αποτελεί δίχως αμφιβολία έναν από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές, με τον Κροάτη μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να εξακολουθεί να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Βέβαια, κανένας δεν κατάφερε ακόμη να κερδίσει τον παράγοντα χρόνο. Η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται ο παίκτης της "βασίλισσας", ο οποίος αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την Εθνική Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, όταν δηλαδή εκείνος θα έχει "πατήσει" τα 40 έτη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε: "Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο μακρινό μέλλον και στην ηλικία μου δεν μπορώ να κάνω πολλά σχέδια.

Ο πρώτος στόχος είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Nations League και μετά θα δούμε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα γιατί υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και δεν ξέρω αν είναι ρεαλιστικό στην ηλικία μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ NATIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ