SERIE A

Μόντσα: Ο Ίτσο καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού

Ο Αρμάντο Ίτσο της Μόντσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 15 Απριλίου 2023
Ο Αρμάντο Ίτσο της Μόντσα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 15 Απριλίου 2023 © 2023/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Αρμάντο Ίτσο τιμωρήθηκε με πέντε χρόνια φυλάκιση πρωτόδικα για την εμπλοκή του σε αγώνα του 2014 που κρίθηκε ότι συνοδεύτηκε με παράνομο στοιχηματισμό.

Ο Αρμάντο Ίτσο κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση περίεργου στοιχηματισμού στην αναμέτρηση της Μόντενα με την Αβελίνο του 2014, ως παίκτης της τελευταίας.

Ο νυν αμυντικός της Μόντσα καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση σε πρώτο βαθμό, ωστόσο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση θα πρέπει να υπάρξει απόφαση σε τέταρτο βαθμό, με συνέπεια μέχρι τότε να μην αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης.

Ο 31χρονος στόπερ είναι ξάδερφος με τον Ουμπέρτο Ακούρσο, αρχηγό της μαφιόζικης οργάνωσης Βινέλα Γκράσι στο Σεκοντιλιάνο και γι' αυτό βρέθηκε στο μικροσκόπιο των αρχών για την υπόθεση του παιχνιδιού της Serie B 2013-2014, όταν αγωνιζόταν στην Αβελίνο.

Η Μόντσα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την αθωώτητα του ποδοσφαιριστή της που μέχρι στιγμής έχει 25 συμμετοχές στη σεζόν.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ