ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Ανοιχτή η υπόθεση Ροναλντίνιο"

From left, Inter Milan Argentine midfielder Esteban Cambiasso, Romanian defender Cristian Chivu, French midfielder Patrick Vieira, Argentine defender Javier Zanetti, Brazilian defender Maicon and Brazilian defender Maxwell react at the end of their Italian major league soccer match against Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 13, 2008. Inter won 2-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Ίντερ-πανηγυρικό AP

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ έδωσε μία νέα διάσταση στο μεταγραφικό σίριαλ Ροναλντίνιο, ενώ ο Μαντσίνι δήλωσε πως με το +4 από τη Ρόμα, η ομάδα του κρατάει στα χέρια της τον τίτλο

"Δυσκολευτήκαμε στα πρώτα 25 λεπτά επειδή τους αφήσαμε πάρα πολύ χώρο. Δεν είμασταν αρκετά συμπαγείς και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Η Φιορεντίνα παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως εμείς από την πλευρά μας δεν υστερήσαμε σε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ.

Μετά από το πρώτο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα όσον αφορά στον τομέα της τακτικής και βελτιωθήκαμε",

τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι", για να συμπληρώσει:

"Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, θα πρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο δικό μας μονοπάτι. Οι τέσσερις βαθμοί διαφορά από τη Ρόμα είναι μία καλή διαφορά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος".


Φυσικά, ο Μαντσίνι δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική μνεία στον 17χρονο φορ της Ίντερ, Μάριο Μπαλοτέλι (ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 77'), ο οποίος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με τη φανέλα των Μιλανέζων, μετά το γκολ που είχε πετύχει στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα.

"Όταν ένας παίκτης κάνει το ντεμπούτο του τόσο μικρός, δεν σκέφεται πραγματικά την σπουδαιότητα αυτού που κάνει. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και έχει άγνοια κινδύνου.

Ένας από τους λόγους που ο Μάριο είναι τόσο δυνατός τώρα είναι γιατί δεν αισθάνεται την πίεση. Αυτό είναι λογικό, καθώς έχει πολλά χρόνια μπροστά του και τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο 50% των δυνατοτήτων του".




Εν τω μεταξύ, θέση στα σενάρια περί μεταγραφής του Ροναλντίνιο στη συμπολίτισσα, Μίλαν, πήρε και ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα πρέπει να ξεγράφει κανείς την ομάδα του από την κούρσα της απόκτησης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ από τη Μπαρτσελόνα.

"Την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτιμήσουμε αυτή την πιθανότητα. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση με τη Μπαρτσελόνα και τους μάνατζερ του παίκτη. Θα δούμε αν θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε μέχρι τέλους σε αυτή την υπόθεση.

Η μεταγραφή του Ροναλντίνιο θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά μας. Η Μίλαν τα πάει καλά στις διαπραγματεύσεις, όμως το ζήτημα είναι ανοιχτό και για εμάς",

τόνισε χαρακτηριστικά ο Μοράτι.







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ