ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Δε θέλουμε βοήθεια από... Μίλαν"

Μοράτι: "Δε θέλουμε βοήθεια από... Μίλαν"
Ίντερ-κόσμος

Ο Μ.Μοράτι ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί ήττα της Μίλαν από την Ουντινέζε το Σάββατο για να "καπαρώσει" μαθηματικά το 4ο σερί σκουντέτο, αλλά τη νίκη της Ίντερ επί της Σιένα την επόμενη ημέρα

"Περιμένω με τη Σιένα μία εμφάνιση σοβαρή και αποφασιστική", τόνισε ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι", ο οποίος θυμήθηκε το γεγονός πως κόντρα στους "μπιανκονέρι" η ομάδα του είχε πανηγυρίσει το σκουντέτο τη σεζόν 2006-07 ενώ πέρυσι η ίδια ομάδα είχε αναβάλλει το πάρτι τίτλου με το 2-2 που απέσπασε στο "Μεάτσα" την προτελευταία αγωνιστική.

"Είναι πραγματικά περίεργο που είναι πάντα η Σιένα. Δεν ελπίζω σε καμία βοήθεια από την πλευρά της Μίλαν, δεν βλέπω τα αποτελέσματα των άλλων".

Επιπλέον, ο Μάσιμο Μοράτι αναφέρθηκε γενικά στις κινήσεις που αναμένεται να κάνει η ομάδα του στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως ο Ιμπραΐμοβιτς θα παραμείνει στον πάγκο των Μιλανέζων.

"Θα παίξουμε το παιχνίδι της αναμονής στην αγορά, εξαιτίας και των γενικών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν. Πάντως, ο Ιμπραΐμοβιτς θα παραμείνει.

Η αγορά γίνεται πρόβλημα μόνο όταν κάνεις μεταγραφές που έχουν γίνει μετά από λανθασμένες υποδείξεις, όμως είναι πάντα ο προπονητής που παίρνει τις αποφάσεις".










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ