ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Δεν νομίζω να μείνει ο Γκασπερίνι"

20050207 - MILANO - SPR - CALCIO: INTER; MORATTI, DOPO INGENUITA' GRAN CARATTERE. Il patron dell'Inter, Massimo Moratti, al suo arrivo in Lega Calcio per partecipare all'incontro dei presidenti con i due candidati alla presidenza federale, oggi a Milano. 
MATTEO BAZZI - ANSA - KRZ
20050207 - MILANO - SPR - CALCIO: INTER; MORATTI, DOPO INGENUITA' GRAN CARATTERE. Il patron dell'Inter, Massimo Moratti, al suo arrivo in Lega Calcio per partecipare all'incontro dei presidenti con i due candidati alla presidenza federale, oggi a Milano. MATTEO BAZZI - ANSA - KRZ ANSA

Τι δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, για το θέμα προπονητή μετά και τη νέα ήττα των "νερατζούρι". Ποιοι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Γκασπερίνι, τι λέει ο ιταλικός τύπος

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει τραγικά τη σεζόν 2011-12, με την ομάδα του Μιλάνου να έχει 3 ήττες και μια ισοπαλία στα 4 πρώτα επίσημα παιχνίδια της, με αποτέλεσμα η καρέκλα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να "τρίζει" επικίνδυνα.

Ήρθε και η χθεσινή (20/9) ήττα από τη Νόβαρα στην εμβόλιμη αγωνιστική του Καμπιονάτο, με τον πρόεδρο των "νερατζούρι", Μάσιμο Μοράτι, να κάνει νέες δηλώσεις επί του θέματος σήμερα το πρωί (21/9) έξω από τα γραφεία του συλλόγου.

"Δε νομίζω να μείνει (σ.σ. ο Γκασπερίνι) . Θα αποφασίσουμε σήμερα τι θα κάνουμε αλλά η θέση του είναι πολύ δύσκολη, από όποια άποψη κι αν το δούμε".

Ήδη οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του "Γκασπ" έχουν ακουστεί, με το όνομα του Κλαούντιο Ρανιέρι όπως φαίνεται να υπερισχύει έναντι των Ντέλιο Ρόσι, φαν Χάαλ και Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Πάντως ο πρώην κόουτς των Τσέλσι, Γιουβέντους και Ρόμα αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες.

Δείτε εδώ το πρωτοσέλιδο της "Gazzeta dello Sport" η οποία υποστηρίζει: "Ο Γκασπερίνι βουλιάζει", "Ο Ρανιέρι σε πλεονεκτική θέση" , και εδώ της "Corriere dello Sport" που αναφέρει "Η Ίντερ καταρρέει, ο Γκασπερίνι έξω", "Ρανιέρι και Ρόσι τα φαβορί".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ