ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Δεν θέλω άλλοθι, μπορούμε το CL"

Μοράτι: "Δεν θέλω άλλοθι, μπορούμε το CL"
Μοράτι-Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει άλλοθι "απαντώντας" στη δήλωση του Μουρίνιο ότι η Ίντερ υστερεί έναντι κάποιων ομάδων για το CL. Τι είπε για Νέντβεντ, Μιλίτο, Μότα, Αντριάνο και Αλβάρο Ρεκόμπα

Ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" ξεκαθάρισε με συνέντευξή του στον ιταλικό σταθμό "Sky Sport 24" πως δεν θέλει άλλοθι και ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ κατέθεσε την άποψή του για αρκετά πρόσωπα που συνδέονται με την Ίντερ, μέχρι και για τον άσο του Πανιωνίου (και πρώην των Μιλανέζων) Αλβάρο Ρεκόμπα.
"Μόνο η Ρεάλ έκανε μεταγραφές"

"Ξέρω τον Μουρίνιο, του αρέσει να προκαλεί τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους. Δημιουργεί μία κατάσταση για να δίνει κίνητρα σε όλους και αυτό το εκλαμβάνω ως μία πρόκληση για να μπορέσει να πάρει τους παίκτες που θέλει.

Δε θέλω άλλοθι, μπορούμε να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Δε χρειάζονται θαύματα για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δεν ήταν θαύμα η κατάκτηση του σκουντέτο πέρυσι. Πιστεύω ότι δεν θα είναι δύσκολο, ούτε θαύμα να τα πάμε καλύτερα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών σε σχέση με την περσμένη σεζόν.

Δε νομίζω ότι έχουμε τόσο μεγάλη απόσταση από τους άλλους. Η μοναδική ομάδα που έκανε μεγάλες μεταγραφές είναι η Ρεάλ, στην οποία όμως θα πρέπει να συνυπάρξουν τα μεγάλα αστέρια.

Έχω επίσης εμπιστοσύνη στην εμπειρία του προπονητή που ξέρει ποιος είναι ο τύπος του παίκτη που έχει ανάγκη. Όλοι ξεκινούν τη χρονιά για να νικήσουν και είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη", τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος σχολίασε τις τρεις μεταγραφές που έχει ήδη πραγματοποιήσει η Ίντερ.

"Περιμένω πολλά και από τους Μότα και Μιλίτο. Ελπίζω πως θα απολαύσω την κλάση του Μότα και την αποφασιστικότητα του Μιλίτο.

Όσο για τον Αρναούτοβιτς, το ότι τον κυνηγήσαμε σημαίνει πως τον θεωρούμε παίκτη ποιότητας. Τώρα έχει ένα πρόβλημα στα πόδια και ελπίζουμε να λυθεί αυτό το πρόβλημα".



Αντίο σε Νέντβεντ, δύσκολα Ντέκο-Καρβάλιο

Ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" επιβεβαίωσε τα σενάρια που θέλουν την Ίντερ να μην αποκτά τελικά τον Πάβελ Νέντβεντ ( "θα ήταν χρήσιμος και φέτος σε οποιαδήποτε ομάδα και αν έπαιζε. Εύχομαι να έκανε την καλύτερη επιλογή") και παραδέχτηκε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθούν οι Ντέκο και Καρβάλιο λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Τσέλσι, ενώ "ακτινογράφησε" και τους αντιπάλους της ομάδας του στη μάχη για το σκουντέτο.

"Η Γιουβέντους κυριότερη αντίπαλη της Ίντερ για τον τίτλο; Η Μίλαν έχει πολλές αλλαγές, με πρώτη αυτή του προπονητή που τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο. Μπορείς να περιμένεις φέτος τα πάντα από τη Μίλαν, είτε καλά είτε κακά.

Η Γιουβέντους ήταν ήδη καλή ομάδα πέρυσι, έκανε δύο σημαντικές μεταγραφές και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Ο Καναβάρο στην άμυνα, οι Μέλο και Ντιέγκο στο κέντρο κάνουν τη Γιουβέντους μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Η Νάπολι έκανε καλές μεταγραφές πέρυσι, και το ίδιο έκανε και φέτος. Όσον αφορά στη Ρόμα παραμένουν λίγες οι οικογένειες που καταφέρνουν να διαχειρίζονται μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Η οικογένεια Σένσι είχε αυτή την τιμή στο παρελθόν και τώρα αυτή η κοπέλα (Ροζέλα Σένσι) έχει την τιμή και την υπερηφάνεια να θέλει να κρατήσει το τιμόνι. Αυτό την τιμάει, την θαυμάζω πολύ".



Τα αγαπημένα παιδιά του, Ρεκόμπα και Αντριάνο

Τέλος, το αφεντικό των Μιλανέζων μίλησε για δύο πρώην παίκτες της Ίντερ, τον Αλβάρο Ρεκόμπα του Πανιωνίου και τον Αντριάνο της Φλαμένγκο. Με αφορμή συνέντευξη του Ουρουγουανού άσου στο γαλλικό περιοδικό "So Foot", όπου δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν προσπάθησε ποτέ να να βελτιωθεί στο παιχνίδι του, ο Μοράτι είπε:

"Έκανα λάθος και εγώ που μίλησα καλά για αυτόν, έπρεπε να μιλήσω άσχημα (γέλια). Ο Ρεκόμπα είναι παίκτης πολύ μεγάλης κλάσης και ίσως έχει δίκιο όταν λέει πως αν είχε προσπαθήσει περισσότερο θα ήταν ένας ανεπανάληπτος παίκτης".

Όσο για τον έτερο "αγαπημένο" πρώην παίκτη του, τον Αντριάνο, ο Μοράτι σχολίασε: "Τον έχω σε εκτίμηση επειδή έχει σίγουρα πολύ μεγάλες ικανότητες ενώ έχω και στοργικά αισθήματα για αυτόν επειδή πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός βρίσκει το σωστό δρόμο που θα του επιτρέψει να γίνει ξανά μεγάλος. Του του εύχομαι.

Είναι κρίμα που δεν μπορεί πια να δείξει το ταλέντο του μαζί μας".






























TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ