ΙΝΤΕΡ

Μοράτι:"Δύσκολα για Μέσι"

Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio.
ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE
Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio. ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE ANSA

Δύσκολη υπόθεση χαρακτήρισε την περίπτωση απόκτησης του Λιονέλ Μέσι, ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι.

Ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" με αφορμή τα σενάρια για τον Αργεντινό άσο, στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

" Μέσι; Είναι οι δημοσιογράφοι που συνεχίζονται να αναφέρονται σε αυτόν. Η απόκτηση του Μέσι είναι σπουδαία υπόθεση για κάθε σύλλογο αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Στο μέλλον; Ποιός ξέρει", είπε χαρακτηριστικά.


Όσο για τη νίκη επί της Κάλιαρι, ανέφερε:" Μου άρεσε η ομάδα απέναντι στον Κάλιαρι, έδειξε τον χαρακτήρα που χρειαζόταν για τον τύπο του παιχνιδιού.


Δεν νομίζω ότι εξαρτάται η ομάδα από τον Ετό, έλεγαν το ίδιο και όταν είχαμε τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αλλά κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ