ΙΝΤΕΡ

Χάνει τον Ετό, ανανέωσε με Λούσιο

Χάνει τον Ετό, ανανέωσε με Λούσιο

Ο Μάσιμο Μοράτι παραδέχτηκε ότι μάλλον φεύγει ο Ετό αλλά έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Ίντερ να μην ανησυχούν. Τι είπε για Σνάιντερ, Τέβες, Φορλάν. "Νερατζούρο" μέχρι το 2014 ο Λούσιο.

"Όταν θα έρθει η στιγμή να αποχωρήσει ο Ετό, θα μου λείψει τόσο ως αθλητής όσο και ως άνθρωπος. Είναι σοβαρός επαγγελματίας που ήξερε να σηκώνει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Όταν όμως έρχεται μία τόσο σημαντική πρόταση είναι δύσκολο να την αρνηθείς και την ισοφαρίσεις", τόνισε το αφεντικό της Ίντερ σε συνέντευξή του από το Μαϊάμι, όπου κάνει τις διακοπές του αυτή την περίοδο, φροντίζοντας ταυτόχρονα να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:

"Όποιος και να έρθει, είμαι ήρεμος από το γεγονός ότι η Ίντερ έχει μία σημαντική δομή. Πέρυσι χάσαμε απλώς τη συγκέντρωσή μας σε κάποια κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος.

Πιθανότατα λοιπόν θα χάσουμε έναν μεγάλο παίκτη σαν τον Σαμουέλ που είναι μέσα στους πέντε πιο αγαπημένους μου. Όλοι είχαν απογοητευτεί και όταν έφυγε ο Ίμπρα αλλά η ομάδα υπάρχει. Ας μείνουν ήρεμοι οι οπαδοί".

Όσο αφορά δε στο σίριαλ της παραμονής ή μη του Γουέσλι Σνάιντερ στο "Μεάτσα" αλλά και στους υποψήφιους στόχους της Ίντερ, δήλωσε:

"Ο Σνάιντερ μένει μαζί μας, δεν υπήρχαν ποτέ σοβαρές διαπραγματεύσεις. Δεν ήταν προς πώληση πριν και φυσικά ούτε τώρα. Η περίπτωση του Τέβες είναι δύσκολη, δεν πιστεύω ότι θα τον αποκτήσουμε.

Εξετάζουμε τις περιπτώσεις των Φορλάν και Λαβέτσι. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον Τζουζέπε Ρόσι, ψάχνουμε παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά".

Μαζί Ίντερ και Λούσιο μέχρι το 2014

Εν τω μεταξύ, την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λούσιο για δύο ακόμα χρόνια (το μέχρι πρότινος συμβόλαιό του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι) ανακοίνωσε επίσημα η Ίντερ μέσα από την ιστοσελίδα της, κάτι που σημαίνει ότι ο στόπερ της Εθνικής Βραζιλίας θα είναι κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2014.

"Προχωράμε μαζί. Μέχρι το 2014. Με τον ίδιο στόχο: να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μαζί", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα των "νερατζούρι" και προσθέτει:

"Η κοινή ιστορία του Λούσιο και της Ίντερ είναι ήδη πλούσια με 6 κερδισμένους τίτλους στις 95 παρουσίες του (3 γκολ).

Τίτλοι που αν προστεθούν στους άλλους 11 που έχει κατακτήσει σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, μαρτυρούν την κλάση ενός εκ των πιο επιτυχημένων εν ενεργεία ποδοσφαιριστών".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ