ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Γυρίζει ο Αντριάνο, μιλάμε με Λάμπαρντ"!

Μοράτι: "Γυρίζει ο Αντριάνο, μιλάμε με Λάμπαρντ"!
Μοράτι-Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι αποκάλυψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ζήτησε επιθετικούς, καθώς και το ότι υπάρχουν επαφές με Τσέλσι για τον Φρανκ Λάμπαρντ

Όσον αφορά στις κινήσεις που θα γίνουν με στόχο την ενίσχυση της ομάδας, το αφεντικό της πρωταθλήτριας Ιταλίας αποκάλυψε τη Δευτέρα (16/6) ότι στη μεταγραφική λίστα του Μουρίνιο δεν υπάρχουν επιθετικοί, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Αντριάνο στο ρόστερ ενώ έκανε λόγο για επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Λάμπαρντ.
"Από τη στιγμή που είπαμε ότι χρειαζόταν μία αλλαγή στην ομάδα, ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε το Νο 1 όσον αφορά στη θέση του προπονητή.

Έχουμε κάνει πάντως δύο διαφορετικές λίστες για το μεταγραφικό παζάρι, η μία είναι δικιά μου και η άλλη του Μουρίνιο, τώρα θα πρέπει να τις συγκρίνουμε αλλά δε νομίζω να έχουμε προβλήματα",

τόνισε με ελαφριά δόση χιούμορ ο Μοράτι και συνέχισε:

"Τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Μαντσίνι προηγουμένως, δεν δημιούργησαν προβλήματα στην περίοδο των μεταγραφών. Ο στόχος είναι προφανής, να φτιάξουμε μία ομάδα νικήτρια. Ο Μαντσίνι τα κατάφερε, ο Μουρίνιο μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει παράλογα πράγματα στις μεταγραφές".


Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Αντριάνο, Λάμπαρντ και Ιμπραχίμοβιτς, ο Μοράτι έβγαλε... είδηση για τον καθένα:

"Όλοι θεωρούν τον Λάμπαρντ μεγάλο παίκτη, όμως αυτό δε σημαίνει πως είναι εύκολο να τον πάρουμε, αν και γίνονται επαφές με την Τσέλσι.

Ο Αντριάνο θα επιστρέψει. Ο Μουρίνιο θέλει να καταλάβει πώς είναι και ποιοί είναι οι στόχοι του, αν θέλει δηλαδή να είναι μέρος ενός σημαντικού συγκροτήματος τη νέα σεζόν.

Έχουμε αποκλείσει την περίπτωση της χειρουργικής επέμβασης για τον Ιμπραχίμοβιτς, αρκεί ένα μεγάλο διάστημα διακοπών και ξεκούρασης. Θέλω επίσης να διαψεύσω ότι τα ποσά που δόθηκαν ήταν αστρονομικά για την παραμονή του στην ομάδα.

Θεωρώ πως η παραμονή του οφείλεται στην επιθυμία του να παραμείνει για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και να αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη".











TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ