ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Καλύτερα πολυεθνικοί παρά κλέφτες"

Μοράτι: "Καλύτερα πολυεθνικοί παρά κλέφτες"

Οργισμένο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, τονίζοντας ότι είναι προτιμότερο να έχει μία ομάδα με τόσους πολλούς ξένους παίκτες παρά να "αγοράζει" παιχνίδια!

"Είναι σίγουρο ότι μία ομάδα που νικάει πάντα δεν μπορεί να είναι συμπαθητική για τις υπόλοιπες. Εγώ είμαι υπερήφανος που έχω δώσει στην Ιταλία μία ομάδα που νικάει και εξάλλου είναι καλύτερο να είμαστε πολυεθνικοί παρά να αγοράζουμε τα παιχνίδια...", τόνισε με νόημα το αφεντικό των "νερατζούρι", για να μιλήσει στη συνέχεια για την κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ από την ομάδα του.

"Για την ώρα είναι τέσσερα τα φετινά τρόπαια και μου αρέσει αυτό, ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με μία νίκη την νέα εποχή, ύστερα από την αλλαγή προπονητή.

Από ψυχολογικής άποψης ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, το ότι νικήσαμε σημαίνει ότι δεν έχει κλείσει ένας κύκλος αλλά συνεχίζουμε ένα θετικό σερί. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σωστό πνεύμα το παιχνίδι του Μόντε Κάρλο".


Υπενθυμίζεται ότι η Ίντερ διεκδικεί την ερχόμενη Παρασκευή το πέμπτο φετινό της τρόπαιο, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον απώτερο στόχο να είναι φυσικά το "6 στα 6" (ακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων) για να ισοφαρίσει την απίστευτη συγκομιδή της Μπαρτσελόνα το 2009.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ