ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Μας σνόμπαρε ο Λίπι"

Μοράτι: "Μας σνόμπαρε ο Λίπι"
Μοράτι-Λίπι

Έντονη κριτική στον Μαρτσέλο Λίπι άσκησε ο Μάσιμο Μοράτι, για το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισκέφτηκε τη Μίλαν και όχι την Ίντερ θέλοντας να "τσεκάρει" τους Ιταλούς διεθνείς

Η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας να επισκεφτεί τις προηγούμενες ημέρες τα στρατόπεδα των Γιουβέντους και Μίλαν για να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι διεθνείς αλλά να αγνοήσει την Ίντερ ( "δεν πηγαίνω στο Απιάνο Τζεντίλε επειδή δεν υπάρχουν πολλοί Ιταλοί παίκτες", δήλωσε χαρακτηριστικά), ήταν κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από το αφεντικό των πρωταθλητών Ιταλίας.

"Έκανε λάθος", τόνισε ο Μοράτι σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή "Ventura Football Club" που θα βγει στον αέρα το Σάββατο, και συνέχισε με οργισμένο ύφος.

"Πιστεύω ότι οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές που είναι στην Ίντερ, αν και είναι λίγοι, όπως λέει αυτός, αισθάνθηκαν πολύ άσχημα.

Μου φάνηκε λίγο σαν ένα σνομπάρισμα. Πέρα από αυτό, το γεγονός ότι πήγε την εβδομάδα του ντέρμπι στη Μίλαν και όχι σε εμάς δεν ήταν καθόλου σωστή και πολιτικά ορθή κίνηση".



Μετά το μέτωπο που άνοιξε με τον "Πολ Νιούμαν" του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Μοράτι κατέθεσε την άποψή του και για το πολυαναμενόμενο ματς με τη Μίλαν, κάνοντας ειδική αναφορά σε Ροναλντίνιο και Μουρίνιο.

"Υπάρχει τεράστια συγκίνηση, φόβος, και φυσικά η επιθυμία για να είμαστε εμείς οι πιο δυνατοί της πόλης. Αυτή τη στιγμή είναι οι πιο δυνατές ομάδες: η Μίλαν είναι η ομάδα που αναπτύσσεται και η Ίντερ συνεχίζει αυτό που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Τον παίκτη που φοβάμαι περισσότερο; Ο Ροναλντίνιο.

Με τον Μουρίνιο υπάρχει μία καλή σχέση, μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ ατόμων που επαγγελματικά έχουν διαφορετικούς ρόλους. Μία σχέσης εμπιστοσύνης. Και παραμένει ακόμα και αν δεν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ