ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Μένει και του χρόνου ο Μαντσίνι"

Μοράτι: "Μένει και του χρόνου ο Μαντσίνι"
Μαντσίνι-Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι δήλωσε μετά την κατάκτηση του σκουντέτο πως ο Μαντσίνι θα μείνει στην Ίντερ, ενώ ο Ζανέτι υποστήριξε πως η Ίντερ αποστόμωσε ξανά τους επικριτές της

"Ο Μαντσίνι θα μείνει, ουδείς θα πρέπει να ανησυχεί για αυτό. Αυτό ήταν ένα πρωτάθλημα που κατακτήθηκε με μεγάλη δυσκολία, όμως το αξίζαμε στο τέλος", τόνισε με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι", Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Πάρμα, ενώ ο γενικός διευθυντής, Ερνέστο Παολίλο, δήλωσε:

"Ελπίζω να μείνει ο Μαντσίνι. Το σκουντέτο ανήκει σε όλους, όμως περισσότερο στον πρόεδρο Μοράτι".


Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έκανε λόγο για έναν τίτλο που άξιζε 100% η ομάδα του: "Όλοι μας μισούν, όμως είμαστε οι καλύτεροι. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, ειδικά στον τελευταίο 1,5 μήνα.

Όλοι μας μισούν και εφευρίσκουν διάφορες ιστορίες για να μας εκτοπίσουν από την κορυφή όμως είμαστε οι καλύτεροι.

Δίνω τα εύσημα στη Ρόμα, που έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο και πίστεψε μέχρι το τέλος, όμως το γεγονός πως η Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα για τρία σερί χρόνια δεν είναι σύμπτωση.

Ήταν μεγαλύτερη ικανοποίηση να κατακτήσουμε τον τίτλο, στο τελευταίο παιχνίδι, κάτω από δυνατή βροχή και με την Πάρμα να παλεύει για την παραμονή της στη Serie A".







Την ίδια ώρα, ο αρχηγός των "νερατζούρι", Χαβιέρ Ζανέτι, υποστήριζε ότι η ομάδα του αποστόμωσε τους επικριτές της, με την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

"Αυτό ήταν ένα σκουντέτο για το οποίο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ, όμως η ομάδα πίστεψε μέχρι το τέλος. Η Ίντερ έδειξε μεγάλη ωριμότητα. Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε τον τίτλο.

Υπήρχε κάποια ανησυχία πάντως, καθώς η Ρόμα είχε μία εξαιρετική σεζόν και αξίζει τα συγχαρητήριά μας. Απαντήσαμε στους επικριτές μας.

Μετά το ντέρμπι με τη Μίλαν όλοι έγιναν οπαδοί της Σιένα, μετά από αυτό το παιχνίδι όλοι ήθελαν να κατακτήσει η Ρόμα το σκουντέτο, όμως εμείς είμαστε αυτοί που γιορτάζουμε, και πάλι",



δήλωσε χαρακτηριστικά.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ