ΙΝΤΕΡ

Mοράτι: "Μένει ο Ίμπραϊμοβιτς"

Mοράτι: "Μένει ο Ίμπραϊμοβιτς"
ιμπραιμοβιτς

Η φημολογία για αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για αποχώτρηση του από την Ίντερ ανάγκασε τον Μάσιμο Μοράτι να πάρει θέση

Δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον την Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του.
" Ο Ιμπραϊμοβιτς έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή του και τον σύλλογο. Δεν υπάρχει κάποιο κανονισμένο ραντεβού μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη", ήταν τα λόγια εμπιστοσύνης του Μάσιμο Μοράτι προς τον Σουηδό.

Ο Ιμπραϊμοβτις είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Μιλάνο το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά την παραγωγική χρονιά με την Ίντερ στο Καμπιονάτο έχοντας 19 γκολ.

Ο αποκλεισμός της Ίντερ από την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κλόνισε την πίστη των οπαδών της ομάδας προς το πρόσωπό του, καθώς σε 8 αγώνες είχε μόλις ένα γκολ.

Παρά την αντίδραση των οπαδών της ομάδας ο Μοράτι εμφανίζεται καθυσηχαστικός: " Τα σχόλια που έκανα μετά το ματς με την Μάντσεστερ ήταν για όλους τους παίκτες και όχι μόνο για αυτόν. Δεν θέλω να σκέφτομαι την Ίντερ χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς. Πιθανόν να θέλει να πάει σε ομάδα να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι δύσκολο να φανταστείς ποια ομάδα θα κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ θα προσπαθήσει ξανά τον επόμενο χρόνο. Πολλές φορές στην ζωή μας κάνουμε επιλογές και μετά μετανοιώνουμε

". Το συμβόλαιο του Ιμπραϊμοβιτς λήγει το 2013.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ