ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Μπορούμε... 15 γκολ με τη Λίβερπουλ"!

Μοράτι: "Μπορούμε... 15 γκολ με τη Λίβερπουλ"!
Μοράτι-Ίντερ

Πεπεισμένος ότι η ο Ίντερ μπορεί να πετύχει μέχρι και... 15 γκολ στη Λίβερπουλ σε ένα 90λεπτο προκειμένου να πάρει την πρόκριση, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι"

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας και πρωτοπόρος (με μεγάλη διαφορά) στο φετινό Καμπιονάτο ηττήθηκε με 2-0 από τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" μεσοβδόμαδα, γεγονός που την υποχρεώνει να νικήσει με διαφορά τριών τερμάτων στο "Σαν Σίρο" στη ρεβάνς, ωστόσο το αφεντικό των "νερατζούρι" υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει ακόμα και... 15 γκολ αν χρειαστεί προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους "8".
"Έχουμε να παίξουμε ακόμα το δεύτερο παιχνίδι, με τις συνθήκες να είναι υπέρ μας στο Σαν Σίρο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μοράτι και συνέχισε:

"Εάν ο κόσμος είναι όπως περιμένω να είναι, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη Λίβερπουλ. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά και μπορούμε να πετύχουμε 15 τέρματα εάν το θέλουμε".

Ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ δεν άφησε ασχολίαστη και την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από τους οπαδούς της ομάδας στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ, μετά το χαμένο παιχνίδι στο "Άνφιλντ".

"Αυτοί οι οπαδοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που στο παρελθόν έχουν τραγουδήσει συνθήματα για τον προπονητή. Νομίζω ότι θα είναι δίπλα μας στη ρεβάνς, καθώς η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη.

Το να είσαι στενοχωρημένος είναι φυσικό, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό".

Τέλος, για την κόντρα που φαίνεται να ξέσπασε στα αποδυτήρια ανάμεσα στον Μάρκο Ματεράτσι και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξαιτίας της αποβολής του πρώτου, ξεκαθάρισε:

"Δεν ξέρω τί συνέβη, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία κόντρα. Τα παιδιά είναι φίλοι, είναι πάντα μαζί, και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ