ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Ναι σε Τόρες, Μέσι, όχι σε Κασάνο"

Μοράτι: "Ναι σε Τόρες, Μέσι, όχι σε Κασάνο"
Τόρες-Λίβερπουλ

"Πράσινο φως" για την απόκτηση των Λιονέλ Μέσι και Φερνάντο Τόρες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, άναψε εμμέσως ο Μάσιμο Μοράτι.

"Ο Μέσι είναι απόλυτα εξαιρετικός, όμως με βάση την χημεία της ομάδας και τον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο, ο Τόρες δεν θα ήταν ανεπιθύμητος", τόνισε ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι" και συμπλήρωσε:

"Δεν ξέρω πολλά για τον Σέρζιο Αγουέρο, όμως μου λένε ότι είναι υπέροχος. Εάν ήταν ελεύθεροι, θα τους έφερνα και τους τρεις στην ομάδα μου".

Όσον αφορά την μοναδική επιλογή από την εγχώρια αγορά για τη γραμμή κρούσης αυτός είναι ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στη Σαμπντόρια με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μοράτι να σηκώνει πάντως "απαγορευτικό" εξαιτίας της "προβληματικής" συμπεριφοράς του παίκτη.

"Κασάνο; Εξαρτάται από το πόσο μπορούμε να έχουμε εμπιστσούνη στην σταθερότητα του χαρακτήρα του. Είναι αξιαγάπητος, όμως θα πρέπει να μάθει να ελέγχει κάποια πράγματα.

Από αυτά που βλέπω, δεν είναι ικανός να το κάνει αυτό".

Αναφερόμενος δε στην φετινή σεζόν της Ίντερ, όπου γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημερομηνία ίδρυσής της (9 Μαρτίου 1908), ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" υπογράμμισε:

"Είναι σωστό να θυμόμαστε αυτά τα 100 χρόνια, παρόλο που δεν είναι τα τελευταία. Εάν συνεχίσουμε να έχουμε πίστη σε αυτή την ομάδα, τους παίκτες και τον προπονητή, δεν νομίζω ότι θα έχουμε δύσκολες στιγμές ως σύλλογος.

Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα ματς και είναι προτιμότερο να μην πω αυτή τη στιγμή".













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ