ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Ο Αντριάνο θα φέρει το σκουντέτο"

Μοράτι: "Ο Αντριάνο θα φέρει το σκουντέτο"
Μοράτι

Ψυχολογική στήριξη στον Αντριάνο μετά την απόφαση του Ρομπέρτο Μαντσίνι να μην τον δηλώσει για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αποφάσισε να δώσει ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι"

"Ο Αντριάνο θα παίξει στη Serie A για την Ίντερ και πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τον τίτλο", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας Ιταλίας στην "Gazzetta dello Sport" και συνέχισε:

"Αναγκαστήκαμε να πάρουμε την απόφαση να τον αφήσουμε εκτός ευρωπαϊκών αγώνων, όμως το κάναμε έχοντας πολλούς ενδοιασμούς και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν τον υπολογίζουμε.

Στις προπονήσεις τα πηγαίνει πολύ καλά, προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και σας διαβεβαιώ ότι η περιπέτειά του στην Ίντερ δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Είναι πάντως λάθος να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κάνει αρκετά, είναι σίγουρο ότι δεν έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας.

Είτε με την στοργή, είτε με την εκτίμηση, είτε με πρακτικούς τρόπους, αυτό το παιδί θα καταφέρει σίγουρα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει την κρίση στην οποία βρίσκεται".



Η αγάπη στον Ρεκόμπα και η Γιουβέντους
Όσο για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και έφεραν τον Μοράτι να επιθυμεί την αποχώρηση του Αντριάνο στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και την παραμονή του Ρεκόμπα (έγινε τελικά το αντίθετο), απάντησε:

"Δεν είναι αλήθεια ότι μόνο εγώ ήθελα τον Ρεκόμπα εδώ. Όμως ανέκαθεν τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα από τότε που ήρθε στην Ίντερ και ελπίζω ότι θα κάνει σπουδαία πράγματα με τη φανέλα της Τορίνο".

Τέλος, ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" έκανε και σχόλιο για την Γιουβέντους, η οποία εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του φετινού Καμπιονάτο, όντας η μοναδική ομάδα μαζί με τη Ρόμα με δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές:

"Δεν περίμενα να μπουν τόσο δυνατά, όμως έχουμε δώσει μόνο δύο ματς. Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και μπορεί να συνεχίσει με επιτυχίες και στο μέλλον", κατέληξε στις δηλώσεις του.














TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ