ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Ο Κόντε έχει στην τσέπη του 40 ευρώ και το πρωτάθλημα"

Ο Αντόνιο Κόντε με τον Ρομελού Λουκακού κατά τη διάρκεια αγώνα της Ίντερ στο "Μεάτσα" απέναντι στην Λάτσιο για την Serie A
Ο Αντόνιο Κόντε με τον Ρομελού Λουκακού κατά τη διάρκεια αγώνα της Ίντερ στο "Μεάτσα" απέναντι στην Λάτσιο για την Serie A @2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

O ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, υποστήριξε με δηλώσεις του, ανήμερα της 113ης επετείου από την ίδρυση του συλλόγου, πως το φετινό σκουντέτο έχει κλειδώσει για τους νερατζούρι ελέω Κόντε ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Λουκακού.

Η Ίντερ γιορτάζει σήμερα (9/3) τη συμπλήρωση 113 χρόνων από την ίδρυσή της και είναι πολύ πιθανό με την πορεία που διανύει το τελευταίο διάστημα (16 νίκες - 2 ισοπαλίες -1 ήττα) ότι θα γιορτάσει και στο φινάλε της σεζόν, την επιστροφή στην κορυφή της Serie A μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Αν το καταφέρει, ο Αντόνιο Κόντε θα έχει τεράστια συμβολή σύμφωνα με τον Μάσιμο Μοράτι, με τον ιστορικό πρόεδρο των νερατζούρι (τους οδήγησε στο τρεμπλ τη σεζόν 2009-2010) να πιάνεται από τη δήλωση του Κόντε πως στην τσέπη του έχει αυτή τη στιγμή μόνο 40 ευρώ και όχι το σκουντέτο και να τονίζει με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio 24":

"Ο Κόντε έχει στην τσέπη πέρα από 40 ευρώ και κάτι άλλο, το πρωτάθλήμα. Ήταν καθοριστική η νίκη στο ντέρμπι, παρά το γεγονός πως τα πηγαίνει εξαιρετικά και η Μίλαν.

Ακόμα και στο 1-0 κόντρα στην Αταλάντα το βράδυ της Δευτέρας, η Ίντερ έδειξε πως έχει χαρακτήρα και εξυπνάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Την ώρα που η διοίκηση αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, στο αγωνιστικό κομμάτι κάνει εντυπωσιακά πράγματα, ο Κόντε πήρε πάνω του όλη την ευθύνη.

Έχει έναν ρόλο που υπερβαίνει αυτόν του προπονητή, αυτή τη στιγμή αξίζει όλα τα εύσημα. Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να σκάβουμε το ποδοσφαιρικό παρελθόν του (σ.σ. έχει υπηρετήσει την Γιουβέντους για σχεδόν 20 χρόνια, ως παίκτης όσο και ως προπονητής).

Κοιτάζουμε το παρόν και στο παρόν τα πηγαίνει πολύ καλά", τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι, για να κάνει επίσης ειδική μνεία στον Ρομελού Λουκακού και στην εκπληκτική σεζόν που κάνει με τα χρώματα της Ίντερ στη δεύτερη σεζόν του με τους νερατζούρι.

"Αρχικά δεν πίστευα ότι ήταν τόσο δυνατός αλλά θεωρώ πως είναι ένας έξυπνος παίκτης που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Τώρα είναι σημείο αναφοράς και μία εγγύηση για να φτάσει στο στόχο της η ομάδα. Έχει γίνει ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ