ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος"

Μοράτι: "Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος"

Μπορεί να άφησε την Ίντερ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Μάσιμο Μοράτι δεν μπορεί να παραγνωρίσει τις απίστευτες χαρές που πρόσφερε στο σύλλογο ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο ισχυρός άντρας των "νερατζούρι" σε τελευταίες δηλώσεις του είπε ότι ο Μουρίνιο είναι καλύτερος τεχνικός που πέρασε από τον πάγκο της ομάδας του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μοράτι θα... πέταγε τη σκούφια του στην περίπτωση που ο Μουρίνιο αποφάσιζε να επιστρέψει στο Μιλάνο. Ο διοικητικός ηγέτης της Ίντερ είδε στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού τον άνθρωπο που του έδωσε μέσα σε μια χρονιά τρεις τίτλους (Champions League, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας)

Αυτός ο λόγος και μόνο δικαιολογεί τον Μοράτι ο οποίος σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται... στάζει μέλι για το νυν τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

" Λυπάμαι που ο Μουρίνιο δεν τιμήθηκε στην Ιταλία. Είχα αρκετούς προπονητές, αλλά αυτός είναι ο καλύτερος. Ο Μουρίνιο δουλεύει πολύ στην τεχνική, είναι ο πιο σοβαρός και αξιοσέβαστος άνθρωπος του ποδοσφαίρου που γνωρίζω", είναι η εγκωμιαστική δήλωση του Μουρίνιο για το Μουρίνιο, που παρόλα αυτά ξεκαθάρισε ότι:

" Αυτό δε σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην Ίντερ. Η συνεργασία μου με τους Μαντσίνι ήταν θετική όπως τώρα με το Λεονάρντο. Είναι προπονητές νέοι και έμπειροι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ