ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Όχι Ιταλούς"

Μοράτι: "Όχι Ιταλούς"
μορατι

Μία με δύο μετεγγραφές σκοπεύει να κάνει η Ίντερ σύμφωνα με το Μοράτι, αποκλείοντας όμως το ενδεχόμενο να είναι Ιταλοί

" Δεν ήταν στα σχέδιά μου να ξοδέψω χρήματα τον Ιανουάριο, αλλά μετά και τον τραυματισμό του Σάμουελ τα πράγματα άλλαξαν", τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των "νερατζούρι".

" Ψάχνουμε για μία "έξυπνη" μετεγγραφή. Θα πρέπει να είναι βολική από όλες τις απόψεις, τόσο οικονομικά όσο και τεχνικά. Δε νομίζω ότι θα υπογράψουμε Ιταλό παίκτη και δε βλέπω το λόγο για τον οποίο δε θα έπρεπε να είναι ξένος".

Η Ίντερ πάντως έχει κατηγορηθεί για την έλλειψη Ιταλών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της, τη στιγμή που οι Μάρκο Ματεράτσι, Φραντσέσκο Τόλντο και Πάολο Ορλαντόνι είναι οι μοναδικοί Ιταλοί.

Ένα από τα ονόματα που έχει δει το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιος στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όπου κι εκεί παρατηρείται η έλλειψη επιλογών για το Μαντσίνι μετά και τους τραυματισμούς των Πατρίκ Βιεϊρά, Λουίς Φίγκο, Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Ολιβιέ Ντακούρ, είναι αυτό του ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης Ένζο Μαρέσκα, με το Μοράτι όμως να διαψεύδει το συγκεκριμένο σενάριο.

" Δε θα ήθελα να μιλήσω, αλλά μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο Ένζο Μαρέσκα δεν είναι ένας από τους για τους οποίους ενδιαφερόμαστε. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ".







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ