ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Σέβομαι τον Μουρίνιο"

Μοράτι: "Σέβομαι τον Μουρίνιο"
Μουρίνιο

Τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει προ την αξία του Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, στο πλαίσιο του εορτασμού 100 χρόνων από την ίδρυση των "νερατζούρι"

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Έχει βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα, της έχει δώσει αποφασιστικότητα, δίψα για τη νίκη και χαρακτήρα", τόνισε ο Μοράτι για τον προπονητή της πρωταθλήτριας Ιταλίας, δίνοντας πάντως και μία... ατάκα για τον Μουρίνιο, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες για το ερχόμενο καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων και η Ίντερ.

"Μουρίνιο; Έχω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό".

Ο Μοράτι αποκάλυψε επίσης το ενδιαφέρον που είχε δείξει στο παρελθόν για τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο: "Κοίταξα για αυτόν παλαιότερα, όμως αποφάσισα τελικά να μην προχωρήσω σε κάποια κίνηση".

Όσο για τη γιορτή που στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά το ματς με τη Ρετζίνα, με την διοίκηση να τιμάει τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου, ο ισχυρός άνδρας των "νερατζούρι" σημείωσε:

"Χάρηκα πολύ που είδα τον Ρομπέρτο Μπάτζο και τον Ιβάν Ζαμοράνο σε αυτή την εκδήλωση. Ποια άτομα έχουν συνδεθεί περισσότερο με την 13χρονη προεδρία μου; Αυτοί από την ομάδα του '98".

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Μιλάνου έχασε το σκουντέτο τη σεζόν 1997-98 από τη Γιουβέντους, σε μία σεζόν που είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο, στην πρώτη του χρονιά μετά τη μεταγραφή του από τη Μπαρτσελόνα.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ