ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Σημαντικό στοίχημα το Τσ.Λιγκ"

Μοράτι: "Σημαντικό στοίχημα το Τσ.Λιγκ"
Μοράτι-Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι χαρακτήρισε σημαντικό στοίχημα για την Ίντερ την πορεία της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κάλεσε τον Αντριάνο να επιστρέψει στους "νερατζούρι"

"Είμαστε ικανοποιημένοι με τις νίκες που έχουμε κάνει", τόνισε ο 63χρονος ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia" και συνέχισε:

"Έχουμε συνηθίσει να είμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Παρά τα λάθη και τις ήττες που έγιναν, η χρονιά αυτή ήταν αρκετά καλή. Όσον αφορά στο 2009, περιμένουμε μία χρονιά που να μας δώσει μεγάλες χαρές.

Το Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ένα σημαντικό στοίχημα, αλλά ο βασικός στόχος θα είναι πάντα το σκουντέτο".




Τέλος, ο Μάσιμο Μοράτι έκανε ειδική μνεία στην περίπτωση του "προβληματικού" Αντριάνο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για να επιστρέψει στο "Σαν Σίρο" ο Βραζιλιάνος, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 10 ημέρες στην πατρίδα του.

"Υπάρχει μαζί του σχέση εμπιστοσύνης. Είναι σημαντικό να έχει πίστη στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα πράγματα και στον σεβασμό που έχουμε για εκείνον. Θα πρέπει να παραμείνει δυνατός και σοβαρός επειδή είναι καλό παιδί.

Έχει μεγάλες δυνατότητες και θα ήταν κρίμα να πάει σε άλλη ομάδα για να τα πάει καλά. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα χαιρόμουν για εκείνον, όμως θα λυπόμουν για μας".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ