ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Σοβαρή αντίπαλος η Γιούβε"

Μοράτι: "Σοβαρή αντίπαλος η Γιούβε"
Μοράτι-Ίντερ

Την άποψη ότι η Γιούβεντους είναι φέτος ο σοβαρότερος αντίπαλος της Ίντερ για τον τίτλο εξέφρασε ο Μ.Μοράτι, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ζ.Ιμπραΐμοβιτς στη Μπαρτσελόνα

Στο δίλημμα που προέκυψε μετά τις εντυπωσιακές νίκες των Ίντερ και Γιουβέντους αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μάσιμο Μοράτι "επέλεξε" φυσικά τη νίκη της δικής του ομάδα κόντρα στη Μίλαν, ωστόσο με δηλώσεις του δεν έκρυψε τον σεβασμό του για τη δυναμική της "βέκια σινιόρα" τη φετινή σεζόν.
"Η Ίντερ μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα αλλά και η Γιουβέντους είναι μία δυνατή ομάδα. Το ματς με τη Μίλαν πέρα από το ηθικό που μας έδωσε, μας έδωσε την εικόνα μίας ομάδας που είναι σε καλή κατάσταση.

Φυσικά, χρειάζεται και η τύχη, και η συνέπεια, και η δουλειά, όμως οι προοπτικές υπάρχουν. Πιστεύω πως αυτή η νίκη ήταν καλή για την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα. Πιστεύω πως καλά έκανε η Ίντερ και κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι.

Δεν ήθελαν να υπερβάλλουν κυνηγώντας να πετύχουν και άλλα γκολ. Μου έδωσαν την εντύπωση μίας ομάδας που είχε τον έλεγχο του αγώνα και που δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι άλλο", τόνισε το αφεντικό των "νερατσούρι" για τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τους "ροσονέρι", ο οποίος σχολίασε και το θεαματικό ξεκίνημα της Γιουβέντους.

"Πιστεύω πως δημιουργείται μία σοβαρή ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να παλέψει και στη Serie A και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι πολύ ωραία η ιδέα να έχεις μία ακόμα ομάδα δυνατή στην Ιταλία γιατί έτσι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, με την ελπίδα η Ίντερ να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο.



Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχουμε ένα δυνατό δίδυμο, Ίντερ και Γιουβέντους, μετά θα δούμε".

"Kαλή τύχη στον Ζλάταν"
Τέλος, ο Μάσιμο Μοράτι αφιέρωσε και μερικά λόγια στον πρώην σούπερ σταρ της ομάδας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με αφορμή το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα των "μπλαουγκράνα" στην Πριμέρα Ντιβισιόν με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

"Χάρηκα που σκόραρε ο Ζλάταν γιατί πιστεύω πως η κατάσταση στη Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική: υπάρχουν πάρα πολλοί πρωταθλητές με τεράστια προσωπικότητα μέσα στην ομάδα, συνεπώς πρέπει να συνεργαστεί πολύ με τους άλλους και να είναι λιγότερο πριμαντόνα.

Του εύχομαι να τα πάει καλά αν και έρχονται πρώτα τα δικά μας παιχνίδια. Του το εύχομαι όμως γιατί πρέπει να είναι διασκεδαστικό να παίζεις με αυτή την επίθεση.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, να σημειωθεί πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν επεφύλασε εκπλήξεις όσον αφορά στη λίστα που δόθηκε στην UEFA για τους παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ: Μανσίνι και Κουαρέσμα έμειναν στους "νερατσούρι" και συμπεριλήφθησαν κανονικά, ενώ έμεινε εκτός ο δανεικός από τη Τβέντε, Μάρκο Αρναούτοβιτς.

















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ