ΙΝΤΕΡ

Μοράτι: "Υπερήφανος για το σκουντέτο"!

Μοράτι: "Υπερήφανος για το σκουντέτο"!
Μοράτι-Μαντσίνι-Ίντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι επισκέφτηκε την προπόνηση της Ίντερ για να πιει ένα... ποτό με τον Μαντσίνι, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα αυτό έχει σημαντική θέση στην ιστορία της ομάδας

Ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" επισκέφτηκε τους παίκτες στην προπόνηση, όμως όπως υποστήριξε αυτό ήταν για να δώσει συγχαρητήρια στον προπονητή για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου σκουντέτο. "Ναι, συναντηθήκαμε όμως αυτό έγινε για να πιούμε ένα ποτέ για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε", επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων για να συνεχίσει:

"Αυτός ο τίτλος έχει σημαντική θέση στην ιστορία μας. Αυτή η νίκη λέει τα πάντα για την Ίντερ, δράμα, ένταση και απομόνωση, που μας έκανε να αισθανθούμε σαν ηρωες στο τέλος. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου θα ήταν υπερήφανος".


Όαον αφορά στο σκουντέτο που πήρε ουσιαστικά "στα χαρτιά" η Ίντερ το 2006, μετά το σκάνδαλο calciopoli που ξέσπασε στη γειτονική χώρα και το οποίο έπληξε τους κυριότερους ανταγωνιστές της, ο Μοράτι πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να "απαρνηθεί" αυτό τον τίτλο:

"Ποτέ, αυτό το σκουντέτο είναι τίτλος υπερηφάνειας γαι την Ίντερ. Ποτέ δεν σκέφτηκα την επιλογή να το δώσουμε πίσω. Η Γιουβέντους έχει κινηθεί καλά στις μεταγραφές και θέλω να τους συγχαρώ.

Όμως εμείς ήμασταν απασχολήμενοι με άλλα πράγματα αυτό το διάστημα".




Να σημειωθεί ότι ο Μοράτι βρέθηκε στο "Λουζνίκι" της Μόσχας, όπου παρακολούθησε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, με το σχόλιο του να είναι το ακόλουθο:

"Είδα σπουδαίους παίκτες, τους Λάμπαρντ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους μεγάλους πρωταθλητές, όπως τον Τέρι που έχασε το πέναλτι.

Λυπάμαι για αυτόν, έχει μεγάλη καρδιά, όμως η ζωή μερικές φορές είναι πραγματικά σκληρή".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ