ΑΡΗΣ

Μορόν: "Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου, μπορούσα να σκοράρω κι άλλα γκολ"

Μορόν: "Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου, μπορούσα να σκοράρω κι άλλα γκολ"
Ο Λορέν Μορόν INTIME SPORTS

Ο Λορέν Μορόν ήταν χαρούμενος για τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Παναθηναϊκού και για το γκολ που πέτυχε, αν και ο ίδιος ήθελε να πετύχει κι άλλα γκολ.

Ο Λορέν Μορόν ήταν ο σκόρερ του Άρη στο πρώτο γκολ της νίκης επί του Παναθηναϊκού, όμως ο ίδιος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό του και στάθηκε και στις ευκαιρίες που δεν έκανε γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λορέν Μορόν στη NOVA: Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Κατάλαβα ότι ο Μπρινιόλι κράτησε λίγο παραπάνω την μπάλα. Τον πίεσα και σκόραρα".

Για τα μαρκαρίσματα που έκανε σε όλο το γήπεδο: "Τόσο εγώ όσο και οι άλλοι παίκτες πιέσαμε σε όλο το παιχνίδι. Όλοι παίζουμε με βάση τις εντολές του προπονητή και σήμερα η εντολή ήταν να πιέσουμε στην άμυνα και να βγούμε στην επίθεση".

Για τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Πραγματικά μια πολύ μεγάλη νίκη, ιδιαίτερα σημαντική απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Παρά πολύ ικανοποιημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μας δίνει αυτοπεποίθηση".

Για το ότι είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Έχασα σημαντικές ευκαιρίες και θα ήθελα να σκοράρω".

Για τις απαιτήσεις που έχει από τον ίδιο: "Πάντα πιο απαιτητικός. Είμαι χαρούμενος που έκλεψα την μπάλα και σκόραρα, αλλά ήταν οι ευκαιρίες που έχασα και δεν μπορώ να σκοράρω".

Για το ταβάνι του: "Ναι σίγουρα. Έχασα δύο χρόνια που ήταν πραγματικά χαμένος χρόνος. Έχασα δύο χρόνια και βρήκα την αυτοπεποίθηση μου. Θεωρώ ότι μπορώ να βρω το ταβάνι μου εδώ και να βοηθήσω εδώ".

Για το αν είχε μελετήσει τις κινήσεις του Μπρινιόλι ότι αργεί: "Δεν το είχα στο μυαλό μου, αλλά στην πρώτη φάση είδα ότι κράτησε την μπάλα λίγο παραπάνω και είπα να τον πιέσω".

Για το ισπανικό πρωτάθλημα και τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει το ελληνικό: "Είναι πραγματικότητα ότι η La Liga είναι ότι μέσα στα τρία κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Το ελληνικό πρωτάθλημα με έχει εκπλήξει προς το καλό και οι Ισπανοί που έχουν έρθει εδώ μου έχουν πει το ίδιο".

Για τον Μιχάλη Παναγίδη: "Ταυτίζομαι μαζί του και εγώ στην Μπέτις προερχόμουν από τα τμήματα υποδομής. Ήξερα ότι έπρεπε να είναι υπομονετικός, έχει ποιότητα. Ο προπονητής τον εμπιστεύεται".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ