ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μότζι: "Θα'χα πάρει Κ.Ρονάλντο και Κασάνο"

Μότζι: "Θα'χα πάρει Κ.Ρονάλντο και Κασάνο"
Μότζι-Γιουβέντους

Πεπεισμένος ότι αν ήταν ακόμα στη Γιουβέντους θα είχε φέρει στην ομάδα τους Αντόνιο Κασάνο και Κριστιάνο Ρονάλντο, εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Μότζι

Ο αμφιλεγόμενος εκτελεστικός διευθυντής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε ετών από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς ήταν μεταξύ αυτών που κρίθηκαν ένοχοι για το σκάνδαλο calciopoli, ωστόσο δεν έχει πάψει να παρακολουθεί τα δρώμενα στους Τορινέζους.
Έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία να ασκήσει έντονη κριτική στην μεταγραφική πολιτική που ακολουθήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπου δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για την απόκτηση παικτών όπως οι Τιάγκο Μέντες και Σέρχιο Αλμιρόν.

"Εάν είχα στη διάθεσή μου το μπάτζετ που ήταν διαθέσιμο το περασμένο καλοκαίρι, η Γιουβέντους θα διεκδικούσε τώρα το σκουντέτο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μότζι και συνέχισε:

"Ο Αντόνιο Κασάνο θα έπαιζε τώρα για εμάς, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο ήταν ήδη δικός μας και είχε έρθει στο Τορίνο παλαιότερα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όμως η έλευση του Μαρσέλο Σάλας στη συνέχεια χάλασε τη μεταγραφή.

Όσο για τις "κραυγές" διαμαρτυρίας που βγαίνουν τώρα από τα χείλη των ανθρώπων της Γιουβέντους, που υποστηρίζουν ότι "πληρώνουν" αμαρτίες των προηγούμενων διοικήσεων της ομάδας, δήλωσε:

"Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, όμως εάν ο Τζάνι Ανιέλι ήταν ζωντανός δεν θα είχε ξεσπάσει κανένα σκάνδαλο calciopoli.

Στην σημερινή κοινωνία θα πρέπει πάντα να φυλάγεσαι και να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Κοιτάξτε πώς συμπεριφέρονται οι διαιτητές στη Γιούβε τώρα..."










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ