ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μουμίν: "Θα παραμείνουμε στην εξάδα"

Μουμίν: "Θα παραμείνουμε στην εξάδα"
μουμιν

Ο Παναιτωλικός μπορεί να διεκδικήσει φέτος την άνοδο σύμφωνα με τον Χουσεΐν Μουμίν

Ο 23χρονος μέσος της ομάδας του Αγρινίου με συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν η ομάδα πάρει τα εντός έδρας παιχνίδια θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.
Αναλυτικά μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Μουμίν στο περιοδικό του Παναιτωλικού:

Ο Παναιτωλικός μπορεί να διεκδικήσει φέτος άνοδο;

" Πιστεύω ότι μπορεί. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς από δικά μας λάθη, αλλά είμαστε μέσα στο στόχο μας. Απομένουν έντεκα παιχνίδια και αν όλα πάνε καλά, είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουμε στην εξάδα. Αν είμαστε καλά εμείς, θα είμαστε πολύ δυνατοί ως το τέλος".

Τον Γενάρη φάνηκε να κάνει κοιλιά ο Παναιτωλικός. Το έχει ξεπεράσει;

" Πιστεύω ναι. Αλλά από δω και πέρα τα παιχνίδια θα πάνε στη δύναμη και το πάθος. Όλες οι ομάδες τα δίνουν όλα στο γήπεδο για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, χωρίς να κοιτάνε το ποδόσφαιρο που παίζουν. Και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι όσο πλησιάζουμε στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι το μόνο που μετράει και οδηγεί στο στόχο. Αν έρθει παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, θα είναι το καλύτερο".

Τι είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει τον Παναιτωλικό στην εξάδα ως το τέλος;

" Το αβαντάζ που έχουμε ως ομάδα είναι η έδρα μας. Αν πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε στο Αγρίνιο, θα πετύχουμε το στόχο μας".

Από τις ομάδες που έχουν ανάλογες βλέψεις, ποιες υπολογίζεις περισσότερο;

" Όλες είναι δυνατές ομάδες. Αυτές που έχουν κόσμο στο πλευρό τους έχουν αβαντάζ. Για παράδειγμα, ΟΦΗ και Εθνικός Αστέρας είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά ο ΟΦΗ έχει κόσμο και θα είναι διαφορετικά. Ειδικά στα μπαράζ θα έχουν μεγαλύτερη ώθηση οι ομάδες που διαθέτουν πολύ κόσμο".

Οι επόμενες αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν ή θα περιπλέξουν την κατάσταση;

" Νομίζω ότι θα πάει έτσι ως το τέλος. Μάχη σώμα με σώμα ως το τέλος της χρονιάς, γιατί οι διαφορές είναι μικρές. Αν μια ομάδα κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια και η άλλη χάσει δύο συνεχόμενα, αλλάζει κατευθείαν και ο στόχος. Πριν παίξουμε με την Αναγέννηση Καρδίτσας παίζαμε να μπούμε στην εξάδα ή να πάμε στα Play-out. Κερδίσαμε δύο ματς και είμαστε στην πέμπτη θέση. Με δύο ακόμα νίκες στα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, θα βρεθούμε πολύ πιο πάνω και μπορούμε να πάρουμε διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες".

Από εκεί και πέρα, αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Νταλακούρας ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, οι Μπαϊκαρά, Δέντσας, Βούκοβιτς, Γκούρμα και Θεοδωρίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση.






















TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ