ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουν: "Δεν ήμουν μεθυσμένος"

Μουν: "Δεν ήμουν μεθυσμένος"
Μουν

Συντετριμμένος ο Μουν δήλωσε: "Δεν ήμουν μεθυσμένος" για το ατύχημα. Πατέρας: "Mείωση του ρόστερ".

Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών μεταξύ των ΗΠΑ και της Βραζιλίας.
Η άτυχη Μάβις Ενκούμπε, όπως τονίζεται στον Τύπο της χώρας δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική με συνέπεια να εκπνεύσει λίγα λεπτά μετά το μοιραίο δυστύχημα.

Ο πατέρας του Μπράις, Πάτρικ, δήλωσε ότι προσφέρθηκε να πληρώσει ο ίδιος τα ιατρικά έξοδα της κοπέλας. « Δεν είχε κάποια ιατρική συνδρομή και ανέλαβα να πληρώσω όλα τα έξοδα της. Όμως όταν την βρήκα είχε ήδη χάσει την μάχη με την ζωή».

Τουλάχιστον δύο νοσοκομεία αρνήθηκαν τη νοσηλεία της λόγω τον πολλαπλών τραυμάτων αλλά και της κρισιμότητας της κατάστασης στην οποία βρισκόταν!

Αντίθετα εσπευσμένως ο Μουν διεκομίσθη στο νοσοκομείο Morningside Medi-Clinic όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γιοχάνενσμπουργκ, Γουέιν Μάινααρ επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Η δήλωση του αυτόπτη μάρτυρα

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά: " Υπήρχαν τρία άτομα στο αυτοκίνητο που μύριζαν αλκοόλ. Ευτυχώς η αστυνομία ήταν κοντά στιον δρόμο και τους σταμάτησε. Ο Μουν έφερε τραύματα και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και όχι στο αστυνομικό τμήμα".

Παράλληλα ο συγκεκριμένος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως ο Μουν οδηγούσε όχημα μάρκας Μερσεντές, όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην γυναίκα που περπατούσε για την δουλειά της.

Πήρε εξιτήριο ο Μουν

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, στα χέρια και στο αριστερό πόδι. Η κατάσταση του δεν κρίθηκε σοβαρή και πήρε εξιτήριο.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. Έχει γίνει αλκοτέστ στον ποδοσφαιριστή και τα αποτελέσματά του θα διαβιβαστούν στην αστυνομία.

Στον Παναθηναϊκού προς το παρόν τηρούν "σιγή ιχθύος" για το θέμα περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις για το συμβάν.

Διαψεύδει από μεριά της η αστυνομία

Με δηλώσεις του στέλεχος της αστυνομίας αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά του Μουν, λέγοντας πως δεν έχει συλληφθεί κανείς ακόμα, αφού οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

"Κανείς δεν έχει συλληφθεί και σε κανέναν δεν έχουν επιβληθεί κατηγορίες. Μια υπόθεση έχει ξεκινήσει και η αστυνομία ακόμα ερευνά τα αίτια του ατυχήματος", είπε χαρακτηριστικά ο Έγκενε Όπερμαν.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού "Kick Off", της Νοτίου Αφρικής, Ράϊαν Κούπερ, μίλησε στον "Sentra 103,3" για το περιστατικό. Ο Ράιαν Κούπερ δήλωσε: " Αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει κανένα αποτέλεσμα γνωστό από την Αστυνομία για τις εξετάσεις. Η Αστυνομία λέει ότι η πρόσκρουση στο δέντρο έγινε μετά το ατύχημα με την κοπέλα αλλά αυτό διερευνάται ακόμα και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Θα μας προκαλέσει έκπληξη αν μάθουμε ότι το δυστύχημα έγινε υπό την επήρεια αλκοόλ. Τον γνωρίζουμε από παιδί, αποφεύγει τέτοιες παγίδες, ξέρει να προσέχει και δεν έχει κακές συνήθειες. Αρχικά τρομάξαμε και αναστατωθήκαμε γιατί νομίζαμε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά, ότι αυτός δηλαδή ήταν το θύμα. Ήταν για όλους μας ένα σοκ. Γνωρίζοντας και τον χαρακτήρα του δεν θεωρώ ότι μπορεί να έχει την απόλυτη ευθύνη. Βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πόδια αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν μεταφέρθηκε σε κάποιο αστυνομικό τμήμα αλλά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.”

Είναι εξαιρετικά πρόωρο να μιλήσουμε για προφυλάκιση. Παίρνουν χρόνο τέτοιου είδους αιματολογικές εξετάσεις και μετά θα ακολουθηθεί η συνηθισμένη νομική οδός αφού ο ποδοσφαιριστής χρίζει ακόμα ιατρικής βοήθειας".

Μουν:"Ήταν ένα ατύχημα, έκανα ότι μπορούσα για να το αποφύγω"

Ο ίδιος ο Μουν με δηλώσεις του στο ίδιο site λίγο αργότερα μίλησε για τα αίτια του δυστυχήματος, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν κάτι ξαφνικό, που δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης.

"Οδηγούσα σε μία στροφή του δρόμου και δεν μπορούσα καν να δω μία κοπέλα. Είδα δυο γυναίκες. Όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά μου έκανα ότι μπορώ για να τις αποφύγω, οδηγώντας στην αντίθετη κατεύθυνση, αλλά μέσα στη σύγχυση αυτές φοβήθηκαν, χώρισαν και έτρεξαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Η κοπέλα που χτύπησα έτρεξε προς την δική μου κατεύθυνση, αφήνοντάς μου μηδαμινά περιθώρια αντίδρασης"

, είπε ο αμυντικός του "τριφυλλιού"

Όσο αφορά το αν ήπιε αλκοόλ δήλωσε:

"Η αλήθεια είναι ότι ήπια δύο μπύρες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμουν μεθυσμένος. Το ατύχημα ήταν απλά ένα ατυχές γεγονός όπως εξήγησα προηγουμένως".

Εκτός Δ.Σ. τελικά ο Σαραβάκος

Το πρωί της Τρίτης εξελέγη τελικά το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κηφισίας και Αλεξάνδρας.

Παρουσία του προέδρου, Νικόλα Πατέρα, τελικά έγινε αυτό που αναμένονταν με την αποχώρηση του Δημήτρη Σαραβάκου. Εκτός από τον παλαίμαχο άσο παρελθόν είναι οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Απόστολος Ταμβακάκης και Γιάννης Παπαμιχάλης ενώ την θέση τους πήραν ως νέα μέλη οι κ.κ. Εμμανουήλ Πενθερουδάκης (κοσμηματοπώλης), Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Δημήτριος Χατζής και Γιώργος Προυσανίδης (νομικός σύμβουλος Motor Οil).

Τα υπόλοιπα 16 μέλη του Δ.Σ., το οποίο θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη, 7 Ιουλίου, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα, ανανέωσαν τη θητεία τους και είναι τα ακόλουθα: Νικόλας Πατέρας, Αντώνης Αντωνιάδης, Ιωάννης Βεκρής, Αργύρης Μήτσου, Νίκος Γ. Βαρδινογιάννης, Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης, Ευάγγελος Σαμαράς, Δημήτρης Σκιάνης, Ιάκωβος Γεωργάνας, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Παύλος Γιαννακόπουλος, Μιχαήλ Ζολώτας, Ιωάννης Ξυλάς, Παναγιώτης Δάβαρης, Αδαμάντιος Πολέμης και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος.

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των μεταγραφών της ομάδας και την πίστη ότι θα είναι μία πετυχημένη σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

" Όλα πήγαν καλά και την ερχόμενη Τρίτη θα κάνουμε διοικητικό συμβούλιο. Εκεί πέρα θα συγκρατηθούμε σε σώμα και θα προχωρήσουμε βάσει του σχεδιασμού που έχουμε κάνει. Όλες οι μεταγραφές που κάνουμε είναι μεταγραφές ουσίας. Όλοι οι παίκτες πιστεύω ότι θα προσφέρουν τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό και πάνω απ' όλα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν τσαμπουκά μέσα στο γήπεδο, ο οποίος νομίζω του έλειπε.

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής έχουν ζητήσει από εμένα ως πρόεδρο να μην κάνουμε άλλη μεταγραφή μέχρι να μειώσουμε το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι είτε θα πουληθούν. Μέχρι να γίνει αυτό έχουμε μπροστά μας πάνω από 50 ημέρες για να δούμε πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση εκεί πέρα και να αποφασίσουμε τι άλλη μεταγραφή θα κάνουμε.

Δεν είναι στα άμεσα πλάνα του προπονητή να αποκτηθεί παίκτης σε οποιαδήποτε θέση, αν πρώτα δεν μειωθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Οπότε θα περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα φύγουν παίκτες, ποιοι θα φύγου ποιες θέσεις θα αδειάσουν για να δούμε πλέον αν θα κάνουμε κάποιοα έξτρα μεταγραφή



", ήταν τα λόγια του Νίκου Πατέρα.

Οι πρώτες τιμωρίες του Τεν Κάτε

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην πρωινή προπόνηση επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στην απογευματινή προπόνηση μετά από το ζέσταμα χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Χενκ Τεν Κάτε θέλοντας να υπενθυμίσει σε κάποιους τις παλιές του "συνήθιες" και μη έχοντας (πλην του Καντέ) νέους παίκτες, βλέποντας τους Σϊλβα Κλέιτον και Βαγγέλη Μάντζιο να αργούν μερικά λεπτά στην πρωινή προπόνηση δεν τους επέτρεψε να προπονηθούν με την ομάδα.

Ετσι ο Βραζιλιάνος μέσος και ο Ελληνας επιθετικός έτρεξαν μόνοι τους σε άλλο γήπεδο, για παραδειγματισμό και προκειμένου να "σφίξει" τα λουριά από νωρίς.
































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ