ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιόθ: "Δεν το βλέπω..."

Μουνιόθ: "Δεν το βλέπω..."
Μουνιοθ

Ο Βίκτορ Μουνιόθ σε συνομιλία που είχε με τον Αρίγκο Σάκι στην Βαρκελώνη είπε οτι δυσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα

Μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες απο Εργοτέλη και Ατρόμητο, ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν νιώθει ιδιαίτερα άνετα στην Παιανία, καθώς ακούγονται καθημερινά διάφορα σενάρια σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην Ελλάδα. Ύστερα απο το διπλό στο Καραϊσκάκη ήταν αρκετοί αυτοί που έκαναν λόγο για "τρίποντο" ανανέωσης του Ισπανού τεχνικού, ωστόσο τις τελευταίες μέρες το σκηνικό έχει ανατραπεί και φαίνεται να το γνωρίζει και ο ίδιος.
Το τελευταίο τριήμερο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Βαρκελώνη για να μιλήσει στο συνέδριο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που έχουν συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως αποκαλύπτει το "Goal", στο τέλος του σεμιναρίου ο Βίκτορ Μουνιόθ είχε συζήτηση με τον Αρίγκο Σάκι που έδειξε ενδιαφέρον για την τωρινή απασχόληση του τεχνικού του "τριφυλλιού".

Αφού ο Ισπανός του εξήγησε πως τα πάει στην Παιανία, ο Ιταλός τον ρώτησε για το μέλλον του στην Ελλάδα και η απάντηση του Μουνιόθ ήταν αφοπλιστική: "Δεν το βλέπω. Στην Ελλάδα σκέφτονται πρώτα το αποτέλεσμα και λιγότερο το χτίσιμο". Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην υποδομή που υπάρχει στην Ελλάδα και υστερεί σε σχέση με αρκετές χώρες της Ευρώπης, ωστόσο φάνηκε οτι αυτός δεν ήταν ο σημαντικότερος προβληματισμός του.

Αυτό που τον έχει κάνει σκεφτικό τον τελευταίο καιρό ειναι οτι έχει συνειδητοποιήσει πως το μέλλον του στην Ελλάδα θα κριθεί αποκλειστικά απο την (διαφαινόμενη) απώλεια της δεύτερης θέσης, ανεξάρτητα απο τις τρεις νίκες σε τέσσερα ντέρμπι που έχει την φετινή σεζόν, την ανάδειξη του Σωτήρη Νίνη και την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μπάκε: "Να μείνει ο Μουνιόθ!"
Για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην "SportDay" ο Χανς Μπάκε. Ο Σουηδός τεχνικός τόνισε πως η εμπειρία του από την Ελλάδα ήταν καλή (!), αλλά επισήμανε πως θα ήθελε να μείνει περισσότερο καιρό στον πάγκο του "τριφυλλιού" για να δείξει τη δουλειά του. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονο από τη διοίκηση και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ χαρακτήρισε τον Βίκτορ Μουνιόθ πολύ καλό προπονητή και εξέφρασε την άποψη οτι ο Ισπανός πρέπει να παραμείνει στην Παιανία.

Αναλύτικα η συνέντευξη
Εσείς φύγατε, αλλά ο Παναθηναϊκός σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έχει σκαμπανεβάσματα... Ενημερώνεστε για την πρώην ομάδα σας;


"Μαθαίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω δει παιχνίδια του, αλλά γνωρίζω την πορεία της ομάδας. Νίκησαν τον Ολυμπιακό και μετά έχασαν δύο σερί παιχνίδια. Με Εργοτέλη και Ατρόμητο, σωστά; Απίστευτο. Είναι μεγάλη απογοήτευση. Μιλάω τακτικά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και μαθαίνω νέα. Είναι κρίμα για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα. Ζει για τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει να φθάνει ψηλά. Είναι κορυφαία ομάδα".

Κατά τη γνώμη σας τι φταίει; Ζήσατε την ομάδα και την προετοιμάσατε…

"Για την τωρινή κατάσταση δεν μπορώ να πω, αφού δεν έχω δει αγώνες. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση, υπομονή και ηρεμία για την επιτυχία. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τις έχει βγάλει στο γήπεδο".

Στην ομάδα τώρα προπονητής είναι ο Μουνιόθ...

"Το ξέρω και αυτό. Πρόκειται για πολύ καλό προπονητή με θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι χρειάζεται σε αυτή την ομάδα να μείνει ένας προπονητής για καιρό".

Τι σας έχει μείνει από το πέρασμα σας στον Παναθηναϊκό;

"Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά. Ηθελα να μείνω παραπάνω στην ομάδα. Ηθελα να δείξω περισσότερα μέσα από τη δουλειά. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω παράπονο. Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη χώρα σας. Λυπάμαι που δεν δώσαμε χαρές στον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι το καλύτερο, επειδή ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωποί του το αξίζουν".















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ