EUROPA LEAGUE

Μουνιόθ: "Εχουμε στυλ...και όπλα"

Μουνιόθ: "Εχουμε στυλ...και όπλα"
Μουνιόθ, Παπαδόπουλος, Παναθηναϊκός

Μουνιόθ: "Μου αρέσει να δουλεύω στον ΠΑΟ. Εχουμε τα όπλα για τη Λανς". Εξηγήσεις ΠΑΕ για Εκι.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για ένα θετικό αποτέλεσμα που εύχεται να συνοδευθεί και με ένα γκολ ενώ μίλησε για τα όσα γράφτηκαν στις σχέσεις του με την διοίκηση (λόγω των μεταγραφών και της προβλημάτων από το ιατρικό τιμ).
" Είναι ένα αγώνας πολύ δύσκολος, αλλά εμείς έχουμε έρθει εδώ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το σημαντικό για εμάς είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας κάποιο τέρμα. Οι παίκτες μου θα κάνουν το παν για να το πετύχουν αυτό.

Θα ήθελα να νικήσουμε. Αλλά το σημαντικό είναι, όπως προείπα, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σημειώνοντας γκολ και από εκεί πέρα να πάμε στη ρεβάνς με τους δικούς μας όρους, τους φιλάθλους μας και το γήπεδό μας για να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση"

είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός του "τριφυλλιού" που δέχθηκε αμέσως μετά τις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Πως θεωρείται ότι θα παρουσιαστεί η Λανς; Οπως στο γαλλικό πρωτάθλημα, άκρως επιθετική;;
" Νομίζω ότι η Λανς δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της. Αναμφισβήτητα, οι πολλοί φίλαθλοι, που θα βρεθούν στο γήπεδο αύριο, θα ωθήσουν την ομάδα τους να κυνηγήσει το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, πιστεύω ότι η Λανς θα κάνει τα πάντα για να τελειώσει από το πρώτο ματς την πρόκριση. Είναι δεδομένο ότι έχουμε ένα δύσκολο αγώνα

".

Ποια τακτική θ' ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός;
" Ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του στιλ και οπωσδήποτε θα αντιμετωπίσει τη Λανς με το δικό του τρόπο. Θα κάνουμε το παν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανταποκριθεί σ' ένα τέτοιο παιχνίδι με τις δυσκολίες που έχει ο Παναθηναϊκός;
" Νομίζω, ότι γίνονται λάθη σε ένα τέτοιο ματς και όποιος κάνει τα λιγότερα θα πάρει το προβάδισμα. Εχει αρετές στην επίθεση η Λανς και θέλει προσοχή".

Με δεδομένο το ντέρμπι με ΑΕΚ, έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει κάποιον παίκτη ή όχι;
" Αύριο θα παίξουμε με τις καλύτερες επιλογές προκειμένου να πετύχουμε κάτι καλό και μετά το τέλος του αγώνα με την Λανς θα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Με ποιο αποτέλεσμα θα είστε ευχαριστημένος από το παιχνίδι με την Λανς;
" Θα ήθελα βασικά να νικήσουμε. Να κάνουμε ένα καλό ματς και να βάλουμε ένα γκολ και να κάνουμε τις προϋποθέσεις που θα μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση στην ρεβάνς".

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα φαίνεται να έχετε εκφράσει παράπονα για τις μεταγραφές που δεν έγιναν τον Ιανουάριου αλλά και την δουλειά του ιατρικό τιμ. Μπορείτε να μας πείτε αν είστε ενοχλημένος, όπως αναφέρετε;
" Δεν θα έπρεπε να απαντήσω στην ερώτηση, γιατί είμαστε εδώ για το παιχνίδι με τη Λανς. Ωστόσο, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα και με κανέναν, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με το ιατρικό τιμ. Η συνεργασία μας είναι άψογη.

Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Ψάξαμε για ενισχύσεις τον Ιανουάριο, δεν τις βρήκαμε και προχωράμε. Δική μου υποχρέωση είναι να προπονώ την ομάδα. Στα ιατρικά και επιστημονικά θέματα δεν είμαι αρμόδιο

."

Παπαδόπουλος: "Ισως και τελικό..."

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και ήταν σαφής σε όσα είπε για την ομάδα του και την δύσκολη προσπάθεια που έχει την Πέμπτη το βράδυ. " Εχουμε ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε ορισμενές αδυναμίες της Λανς που γνωρίζουμε.

Ξέρουμε πολύ καλά τι λάθη έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, σε Ευρώπη και Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φθάσει ο Παναθηναϊκός στην διοργάνωση ίσως και στον τελικό

".

Οι εξηγήσεις και οι αντιθέσεις για Εκι

Για την αναστάτωση των τελεταίων 24ωρων σε ότι αφορά την νέα αρθροσκόπηση στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο Εκι Γκονζάλες, ο γιατρός του "τριφυλλιού" Γιώργος Βησσαράκης έδωσε εξηγήσεις εκπροσωπώντας την ΠΑΕ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ και ταυτόχρονα ορθοπεδικό γιατρό, Αργύρη Μήτσου.

" Μπορεί να κάνουμε διάφορα σενάρια για το τι μπορεί να φταίει, αλλά δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σ’ αυτά, γι’ αυτό αποφασίσαμε να γίνει αρθροσκόπηση. Δεν έχουμε διάθεση να κρύψουμε τίποτα. Για μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα", τόνισε αρχικά ο κ. Βησσαράκης, διαψεύδοντας ότι το ιατρικό τιμ καθησύχαζε τον Αργεντίνο μέσο λέγοντάς πως οι πόνοι που νιώθει, είναι ψυχολογικοί.

" Η αρθροσκόπηση που θα γίνει είναι διαγνωστική, δεν είναι επεμβατική. Ο γιατρός της Μπολόνια μας είπε πως ότι κάναμε έγινε στην εντέλεια και πως το πόδι του Έκι είναι από τα καλύτερα που έχει δει μετά από εγχείριση χιαστών.

Δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός και το μόσχευμα είναι στη θέση του

" ενώ για την επέμβαση αποκάλυψε πως θα πραγματοποιηθεί όπου θέλει ο Αργεντίνος μέσος: " Σκέφτεται την πατρίδα του, αλλά και την Ιταλία, όμως επιθυμία του είναι η αποκατάσταση να γίνει στην Αθήνα".

Τέλος, ο ιατρός του "τριφυλλιού" εγκωμίασε τον κ. Μήτσου και το έργο του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: " Εχει κάνει πάνω από 6.000 τέτοιες εγχειρήσεις" και έφερε ως πετυχημένες αυτές των Καραγκούνη, Κυργιάκου.
































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ