ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιόθ: "Πειθαρχία και συγκέντρωση"

Μουνιόθ: "Πειθαρχία και συγκέντρωση"
Μουνιοθ

Πειθαρχία εντός και εκτός αγωνιστικού χωρού ζήτησε απο τους παίκτες ο Βίκτορ Μουνιόθ

Αυτό που φοβόντουσαν όλοι φαίνεται ότι αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, καθώς το θέμα του προπονητή μετατρέπεται σε ''σίριαλ''. Όπως όλα δείχνουν το περιβόητο ραντεβού του Βίκτορ Μουνιόθ με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάσμινκο Βέλιτς θα γίνει μετά το Πάσχα, ώστε να ξεκαθαριστεί αν ο Ισπανός θα συνεχίσει στον πάγκο του ''τριφυλλιού'' και την επόμενη σεζόν.
Η ατάκα που φέρεται να έχει πει ο Βίκτορ Μουνιόθ στον Αρίγκο Σάκι ( ''δεν βλέπω να μένω...'') δεν μπορεί ν' αλλάξει την άποψη της διοίκησης για τον Ισπανό τεχνικός, καθώς η ''πράσινη'' ΠΑΕ έχει σχηματίσει άποψη για τα θετικά και τα αρνητικά του Μουνιόθ, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουν είναι οι προθέσεις του ίδιου του προπονητή, γι' αυτό και θα γίνει το συγκεκριμένο ραντεβού, ώστε οι δυο πλευρές να συζητήσουν τις απόψεις τους γύρω από την ομάδα και στην συνέχεια ν' αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί ή θα τερματιστεί η συνεργασία τους.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η διοίκηση του ''τριφυλλιού'' δεν εξετάζει εναλλακτικές περιπτώσεις προπονητών, κάτι που θα γίνει αν ''ναυαγήσουν'' οι συζητήσεις με τον Ισπανό τεχνικό. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί οτι τα ΜΜΕ της χώρας του αναφέρουν πως ο Χοακίν Καπαρός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια την επόμενη σεζόν και ο Βίκτορ Μουνιόθ είναι μέσα στους υποψήφιους για την θέση.

Μουνιόθ: ''Πειθαρχία εντός και εκτός γηπέδου"
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, όσοι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν απομείνει στην Αθήνα επέστρεψαν στις προπονήσεις, παρουσία του Βίκτορ Μουνιόθ που επέστρεψε από την Βαρκελώνη. Από την Παιανία απουσίαζαν 10 ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, κάτι που οδήγησε τον Ισπανό στην απόφαση να κάνουν οι παίκτες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στην συνέχεια διάφορα παιχνίδια με την μπάλα.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Βίκτορ Σάντσεθ και Θανάσης Τσίγκας. Ο Ισπανός μέσος ήταν να πάει την Δευτέρα στην Μπολόνια για εξετάσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και το συγκεκριμένο ταξίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρει μια ακόμα γνώμη για τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων, ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες για πολλές μέρες, αφού όλοι οι διεθνείς θα βρίσκονται στην Παιανία την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι οι ''πράσινοι'' θα κάνουν μια ουσιαστική προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Παρόλα αυτά ο Μουνιόθ ζήτησε απο τους παίκτες του πειθαρχία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου: " Ελπίζω να περάσατε καλά. Το κυριότερο είναι να ξεκουραστήκατε, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν μήνα με σημαντικά παιχνίδια. Ο πρώτος αγώνας που έχουμε την Κυριακή είναι κρίσιμος και έτσι θα είναι ο καθένας που βρίσκουμε μπροστά τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο. Θέλω να ξαναβρούμε την συγκέντρωσή μας και να είστε πειθαρχημένοι μέσα και έξω από το γήπεδο. Περισσότερα για το παιχνίδι θα πούμε, μόλις επιστρέψουν και τα υπόλοιπα παιδιά".

Ντεμπούτο με τα ''γαλανόλευκα'' ο Νίνης

Το μεσημέρι ο Σωτήρης Νίνης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα καθώς έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελπίδων στο φιλικό με την Δανία (το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 2-1). Ο μέσος του ''τριφυλλιού'' ήταν αρκετά αγχωμένος με αποτέλεσμα να μην έχει καλή εμφάνιση ωστόσο μετά την λήξη του αγώνα ήταν χαρούμενος γιατί κατάφερε να χριστεί διεθνής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Νίκος Νιόπλιας, συζητούσε στις εξέδρες με τον συνεργάτη του για την απόδοση του μέσου των ''πρασίνων'' και σχεδίαζε πως θα τον αξιοποιήσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στους αγώνες που ακολουθούν.

''Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Συνεχίζουμε, η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον και αυτό φάνηκε, μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Αισθάνομαι πολύ ωραία, όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν, είμαστε μια οικογένεια. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνω μεγάλα όνειρα να αγωνιστώ στην Εθνική Ανδρών. Δεν επηρεάζομαι από όσα γράφονται, κοιτάζω την απόδοσή μου μέσω αυτών που είναι γύρω μου, όχι μέσω των εφημερίδων. Εύχομαι στην Εθνική Ανδρών να νικήσει. Δεν της αξίζει τόση κριτική'' δήλωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Πριν το φιλικό βεβαίως, το όνομα του Νίνη έκανε τον γύρο του κόσμου καθώς η ''As'' είχε άρθρο για τον 16χρονο μέσο, τονίζοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τον Νίνη που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναπαρήγαγαν μέχρι και ιστοσελίδες στην Βραζιλία και Αργεντινή (!).

Συνεχίζεται το μεταγραφικό ''σαφάρι''
Στα μεταγραφικά, είναι μια περίοδος όπου προτείνονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, κάποιοι απορρίπτονται και κάποιοι άλλοι εξετάζονται γιατί παρουσιάζουν ενδιαφέρον όπως είναι αυτές των Σκαλόνι, Ντούσερ (προτάθηκε και στον Ολυμπιακό) και Μπάμπιτς. Βέβαια, αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία περίπτωση, αφού θα πρέπει να λυθεί πρώτα το θέμα του προπονητή και στην συνέχεια ν' αποφασιστεί ποιοι παίκτες θ' αποκτηθούν.

Εντός των συνόρων, το ''τριφύλλι'' δεν πρόκειται να κινηθεί για πολλές περιπτώσεις (υπάρχουν περιπτώσεις που εξετάζονται), αφού οι 3-4 περιπτώσεις για την ενδεκάδα θα είναι από το εξωτερικό.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ