ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιόθ: "Συνεχίζουμε..."

Μουνιόθ: "Συνεχίζουμε..."
μουνιοθ

Παρά την απογοήτευση που υπάρχει στην Παιανία, ο Μουνιόθ τόνισε στους παίκτες οτι πρέπει να συνεχίσουν

Μετά την ήττα στην Τούμπα είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση στην Παιανία, αφού όλοι έχουν συνειδητοποιήσει οτι είναι μηδαμινές οι πιθανότητες για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να φθάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, μετά την ισοπαλία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, οι "πράσινοι" έχουν βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, γι΄αυτό και ο Βίκτορ Μουνιόθ ζήτησε απο τους παίκτες του να συνεχίσουν την προσπάθεια στις αγωνιστικές που απομένουν.
"Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι"
Ο Ισπανός τεχνικός είδε οτι οι παίκτες του είναι απογοητευμένοι και στην σύντομη ομιλία που είχε, προσπάθησε να τους τονώσει την ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Μη κατεβάζετε τα κεφάλια. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια, όμως έχουμε τα περιθώρια ν' αντιστρέψουμε τις εντυπώσεις. Μας περιμένουν δύσκολα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αλίμονο αν τα παρατήσουμε" τόνισε.

Όσον αφορά την κριτική που έκανε (και πριν ανακοινώσει το διήμερο ρεπό), επικεντρώθηκε στα λάθη που έγιναν και οδήγησαν στα γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς και στην έλλειψη ψυχραιμίας που έδειξαν οι παίκτες του στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ξεκαθαρίζοντας οτι αν τις είχαν αξιοποιήσει η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Αρνητική ψυχολογία ο Γκαλίνοβιτς

Ο παίκτης που έχει επηρεαστεί περισσότερο απο αυτή την ήττα είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έδειξε οτι αυτή την χρονική στιγμή δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς τις τελευταίες μέρες έκανε καθοριστικά λάθη στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό οτι μετά την λήξη του αγώνα στην Τούμπα δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας οτι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Βεβαίως, οι παίκτες του "τριφυλλιού" δεν ρίχνουν τις ευθύνες αποκλειστικά στον Γκαλίνοβιτς, καθώς σε συζητήσεις που είχαν παραδέχθηκαν οτι δεν είχαν την καλύτερη απόδοση, ωστόσο θα μπορούσαν να έχουν φύγει απο την Τούμπα με τη νίκη αν είχαν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο. Όσον αφορά την αντιμετώπιση που είχαν απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι παλιότεροι την έχουν συνηθίσει, ωστόσο τόνιζαν οτι γι' άλλη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες απο ένα σημείο και μετά τα ball boys εξαφάνισαν τις μπάλες με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος, κάτι που είχαν αντιμετωπίσει και στον αγώνα του Κυπέλλου.

Διήμερο ρεπό
Στο αγωνιστικό μέρος, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις αντοχής, σουτ και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Οι τραυματίες (Σάντσεθ, Τσίγκας, Δάρλας, Κώτσιος, Σέριτς, Γκονζάλες) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι Νασίφ Μόρις και Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αναχώρησαν για να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Οι υπολοιποι διεθνείς θ'΄αναχωρήσουν την Δευτέρα, γι' αυτό και ο Βίκτορ Μουνιόθ ανακοίνωσε διήμερο ρεπό μέχρι την Τετάρτη.

Συμπλήρωσε κάρτες ο "Παπ"
Στην αναμέτρηση της Τούμπας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, οπότε σε συννενοήση με τον Βίκτορ Μουνιόθ θα πρέπει ν' αποφασίσει σε ποια απο τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές (ΟΦΗ, ΑΕΚ, Ηρακλής, Ολυμπιακός) θα εκτίσει την ποινή του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε οτι απο την Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 10 έως 35 ευρώ. Εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο θα διατίθενται για τις θύρες 5 και 15 στην τιμή των 10 ευρώ.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ