ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Οι πανηγυρισμοί του Μακρόν στα δύο γκολ του Εμπαπέ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή - Γαλλία: Οι πανηγυρισμοί του Μακρόν στα δύο γκολ του Εμπαπέ
PRINT SCREEN GLOMEX/ANT1

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε δύο γκολ για την Γαλλία και έβαλε φωτιά στις εξέδρες που βρίσκονταν οι οπαδοί της, με τον πρόεδρο της χώρας Εμανουέλ Μακρόν να πανηγυρίζει έντονα για την ισοφάριση του σκορ από τους μπλε.

Η Γαλλία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο μεγαλύτερο διάστημα του τελικού του Μουντιάλ όμως είχε τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ενδεκάδα της που αποδείχτηκε σωτήρας για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ κόντρα στην Αργεντινή.

Ο σουπερ σταρ της Παρί μείωσε αρχικά σε 2-1 με εύστοχο πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα έφερε τον τελικό σε ισορροπία γράφοντας το 2-2, με τα γκολ του να προκαλούν ντελίριο στις εξέδρες στους Γάλλους φιλάθλους και να ενθουσιάζουν και τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, που ταξίδεψε στο Κατάρ και βρέθηκε στο γήπεδο για να δει διά ζώσης τον τελικό.

Δείτε την Game Night:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ