ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο θρυλικός Μπιλάρδο μετά τον Μαραντόνα παρακολούθησε και τον Μέσι με το τρόπαιο

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο θρυλικός Μπιλάρδο μετά τον Μαραντόνα παρακολούθησε και τον Μέσι με το τρόπαιο
TWITTER

Ο θρυλικός προπονητής της Αργεντινής και του Ντιέγκο Μαραντόνα στην κατάκτηση του Μουντιάλ 1986, Κάρλος Μπιλάρδο, είδε από την τηλεόραση και το θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι, παρά τα πολλά προβλήματα υγείας του.

Ο Κάρλος Μπιλάρδο είναι ο προπονητής του Ντιέγκο Μαραντόνα στο θρίαμβο του 1986, ενώ μαζί έφτασαν και στον τελικό του Μουντιάλ 1990, με διαφορετική μοίρα.

Στα 84 και με πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, ο βετεράνος προπονητής έζησε και την τρίτη κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή και μάλιστα την είδε από την τηλεόραση.

Μία φωτογραφία στα social media από τους συγγενείς του δείχνουν τον μυθικό προπονητή να παρακολουθεί τις δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ύστερα από το νικητήριο τελικό κόντρα στη Γαλλία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια, όταν πέθανε ο Μαραντόνα, οι γιατροί απέκρυψαν αρχικά από τον Μπιλάρδο αυτήν την τραγική εξέλιξη για να μην διακινδυνεύσουν τη ζωή του. Εν τέλει το ενημέρωναν σταδιακά για το τραγικό γεγονός.

Σε αυτήν την περίπτωση, η ενημέρωση μόνο... ζωή έδωσε σε μία προσωπικότητα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.


TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ