ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Οι διεθνείς βγήκαν βόλτα στο ρεπό τους, ο Μέσι έμεινε στο ξενοδοχείο

Ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής απέναντι στην Ολλανδία
Ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Αργεντινής απέναντι στην Ολλανδία 2022 AP PHOTO/EBRAHIM NOROOZI

Ο Λιονέλ Σκαλόνι έδωσε ρεπό στους παίκτες της Αργεντινής έπειτα από την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ 2022, όμως ο Λιονέλ Μέσι δεν το αξιοποίησε και παρέμεινε στο ξενοδοχείο.

Η Τετάρτη είναι ημέρα χαράς για την εθνική Αργεντινής, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και οι παίκτες της απολαμβάνουν ρεπό.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με φίλους και συγγενείς
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με φίλους και συγγενείς INSTAGRAM

Η πλειονότητα εξ αυτών εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση και έκαναν ό,τι και πριν από δύο... προκρίσεις, κόντρα στην Αυστραλία, φεύγοντας από το ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει και κάνοντας βόλτα στο Κατάρ.

Ο Φράνκο Αρμάνι κι η οικογένειά του
Ο Φράνκο Αρμάνι κι η οικογένειά του INSTAGRAM


Μαζί με την οικογένειά τους ή τους φίλους τους, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν διάφορα μέρη, ακόμα και παραλίες, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Ένσο Φερνάντες με την κόρη του
Ο Ένσο Φερνάντες με την κόρη του INSTAGRAM


Εξαίρεση ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν είχε βγει ούτε στο προηγούμενο ρεπό. Ο πρωταγωνιστής της διοργάνωσης φαίνεται πως προτιμά να ξεκουραστεί εντός του ξενοδοχείου και να αποφύγει εξόδους που μόνο στιγμές ηρεμίας δεν θα του προσφέρουν.

Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με φίλους του
Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με φίλους του INSTAGRAM

Την ίδια επιλογή έκαναν και οι Χερόνιμο Ρούλι και Πάουλο Ντιμπάλα, με τον τελευταίο να δέχεται επίσκεψη από την εκρηκτική σύντροφό του, Οριάνα Σαμπατίνι, στο ξενοδοχείο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη σύντροφό του, Οριάνα Σαμπατίνι
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη σύντροφό του, Οριάνα Σαμπατίνι INSTAGRAM


Το ρεπό ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να επιστρέψουν στη βάση τους για το καθιερωμένο δείπνο. Κάθε βράδυ έπειτα από ημέρες αγώνων η αποστολή συγκεντρώνεται και επιδίδεται στο αγαπημένο... σπορ της Αργεντινής, το μπάρμπεκιου, έθιμο που άρχισε έπειτα από τον αγώνα της πρεμιέρας, παρά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με οικογένεια και φίλους
Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με οικογένεια και φίλους INSTAGRAM
Ο Λεάντρο Παρέδες με τα παιδιά του
Ο Λεάντρο Παρέδες με τα παιδιά του INSTAGRAM

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ