ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Παροξυσμός στους οπαδούς με 200.000 κόσμο στο πόδι για την υποδοχή των πρωταθλητών κόσμου

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Παροξυσμός στους οπαδούς με 200.000 κόσμο στο πόδι για την υποδοχή των πρωταθλητών κόσμου
PRINT SCREEN

Λίγο πριν την άφιξη της αποστολής της εθνικής Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες, πολυάριθμοι οπαδοί της αλμπισελέστε έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Εσέισα για να τους υποδεχτούν, δημιουργώντας μία θερμή και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Η εθνική Αργεντινής τους έκανε υπερήφανους, η παρέα του Λιονέλ Μέσι τούς έβγαλε ξανά στους δρόμους και οι φίλοι της αλμπισελέστε είναι έτοιμοι να δείξουν την αγάπη τους προς τους ήρωές τους μετά από την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην περιοχή του αεροδρομίου της Εσέισα όπου αναμένεται να προσγειωθεί το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή της αλμπισελέστε τα ξημερώματα της Τρίτης, με τα ρεπορτάζ από τη χώρα του τάνγκο να κάνουν λόγο ακόμα και για 200.000 οπαδούς στην ευρύτερη περιοχή.

Ήδη τα πρώτα videos έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα social media και όλα δείχνουν πως ο Λιονέλ Σκαλόνι και οι παίκτες του θα ζήσουν πρωτόγνωρες στιγμές αποθέωσης, που θα τις κουβαλούν για μία ολόκληρη ζωή.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ