ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Το vamos του Μέσι πριν βγουν οι παίκτες της αλμπισελέστε για προθέρμανση

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Το vamos του Μέσι πριν βγουν οι παίκτες της αλμπισελέστε για προθέρμανση
PRINT SCREEN GLOMEX/ANT1

Λίγο πριν βγουν οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής στον αγωνιστικό χώρο του "Λουσαΐλ Στέιντιουμ" για προθέρμανση, ο Λιονέλ Μέσι μάζεψε γύρω του όλους τους συμπαίκτες του κα έδωσε το σύνθημα ενόψει του τελικού φωνάζοντας "vamos".

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής όχι μόνο εντός γηπέδου που είναι πρώτος σκόρερ της αλμπισελέστε και ο καλύτερος παίκτης αλλά και στα αποδυτήρια, όντας εκείνος που ενώνει και καθοδηγεί άπαντες.

Αυτό φάνηκε και πριν από τον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στην Γαλλία, με τον Pulga να μαζεύει γύρω του όλους τους συμπαίκτες τους στη φυσούνα και να δίνει το σύνθημα για να βγουν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανση, φωνάζοντας vamos (πάμε).

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ