ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Εμιλιάνο Μαρτίνες: "Το αβαντάζ μας είναι πως έχουμε τον Μέσι, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο"

Μουντιάλ 2022, Εμιλιάνο Μαρτίνες: "Το αβαντάζ μας είναι πως έχουμε τον Μέσι, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο"
@2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έβγαλε το καπέλο στον Λιονέλ Μέσι στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε παραμονή του τελικού με την Γαλλία, τονίζοντας πως ο σούπερ σταρ της Παρί είναι ακόμα καλύτερος και από τις περυσινές του εμφανίσεις του στο Copa America.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε την Αργεντινή στις συνεντεύξεις Τύπου πριν από τους δύο τελευταίους τίτλους της, το Copa America κόντρα στην Βραζιλία και το Finalissima απέναντι στην Ιταλία, γεγονός που τον "έστειλε" και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Μουντιάλ απέναντι στην Γαλλία, ώστε να... τριτώσει το καλό.

Σε αυτήν ο κίπερ της αλμπισελέστε ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να δίνουν τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του και έκανε ειδική μνεία στον Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας πως είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και αποτελεί το αβαντάζ για την αλμπισελέστε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

"Δεν μου αρέσει ποτέ όταν λέει ο κόσμος ποια ομάδα είναι φαβορί και ποια όχι. Εμείς δεν αισθανόμαστε ποτέ πως είμαστε ανώτεροι από κάθε ομάδα ή το αντίθετο. 'Όπως έλεγα πάντα, το αβαντάζ που έχουμε είναι πως διαθέτουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα καλύτερο παίκτη από τον Μέσι που είδα στο Copa America 2021, όμως η αλήθεια είναι πως σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ακόμα καλύτερος

Τον βλέπω πολύ χαρούμενο. Παίζει πολύ καλά και δίνει ενέργεια σε όλη την ομάδα. Είναι ενθουσιασμένος, γεμάτος χαρά και αυτό μας βοηθάει πολύ", τόνισε ο Μαρτίνες, για να προσθέσει:

"Αισθανόμαστε πως είμαστε οι οικοδεσπότες, ότι παίζουμε στην Αργεντινή. Η υποστήριξη του κόσμου μάς βοήθησε να αφήσουμε πίσω μας το άσχημο παιχνίδι απέναντι στην Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα.

Έχουμε αναλύσει την Γαλλία, είναι ένας αντίπαλος που θα μπορούσαμε να βρούμε απέναντί μας στους 16. Ήταν πρωταθλητές στο περασμένο Μουντιάλ και δεν μιλάμε για έναν μόνο παίκτη.

Είναι πολύ επικίνδυνοι, έχουν σπουδαίους αμυντικούς, κορυφαίου επιπέδου παίκτες, έναν υπέροχο τερματοφύλακα και γενικά μία εξαιρετική εθνική ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014 έκανα μπάρμπεκιου για την οικογένειά μου. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία ήμουν στις εξέδρες με τον αδερφό μου και του είπα ότι στο επόμενο Μουντιάλ, θα είμαι παρών".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ