ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ο Μπενζεμά μπορεί είναι παρών στον τελικό με την Αργεντινή, τού έδωσε άδεια η Ρεάλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά @ 2022 LAURENT CIPRIANI / AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει τη δυνατότητα να παρευρεθεί στον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Γαλλίας και της Αργεντινής την ερχόμενη Κυριακή (18/12), αφού σύμφωνα με την AS η Ρεάλ τού επέτρεψε, αν θέλει, να ταξιδέψει στο Κατάρ για να στηρίξει τους συμπαίκτες του.

Πριν από λίγες εβδομάδες η ατυχία έπληξε τον Καρίμ Μπενζεμά, καθώς ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της εθνικής ομάδας και έμεινε εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο σταρ της Ρεάλ, που δεν αντικαταστάθηκε στη λίστα των "τρικολόρ", επέστρεψε στη Μαδρίτη και μπήκε στις προπονήσεις των "μερένγκες".

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψει ξανά στο Κατάρ για να βρεθεί στο πλευρό της χώρας του και των συμπαικτών του στον τελικό με την Αργεντινή την Κυριακή (18/12).

Δημοσίευμα της AS αναφέρει πως η Ρεάλ επέτρεψε στον Μπενζεμά, αν ο ίδιος το επιθυμεί, να γυρίσει στη χώρα της Μέσης Ανατολής για να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση.

Θυμίζουμε πως αν οι "μπλε" καταφέρουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, τότε ο 34χρονος θα πάρει μετάλλιο, καθώς η FIFA θα απονείμει 26 μετάλλια και ο Ντεσάμπ δεν τον αντικατέστησε ποτέ.

Στη συνέντευξη Τύπου μάλιστα, ο Ντεσάμπ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Γάλλου σταρ, αλλά απέφυγε να απαντήσει.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ