ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γερμανία: Ο Φλικ παραμένει στον πάγκο της Μάνσαφτ

Ο Χάνσι Φλικ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Γερμανία
Ο Χάνσι Φλικ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και τη Γερμανία 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Μετά τη συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής της γερμανικής ομοσπονδίας, συμφωνήθηκε ο Χάνσι Φλικ να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, με το βλέμμα στο Euro 2024.

Ο αποκλεισμός της Γερμανίας από τη φάση των ομίλων για δεύτερο σερί Μουντιάλ έχει φέρει εξελίξεις στην γερμανική ομοσπονδία. Η απομάκρυνση του Όλιβερ Μπίρχοφ από τη θέση του μάνατζερ των εθνικών ομάδων έφερε την Τετάρτη (7/12) μίτινγκ διαχείρισης κρίσης.

Σε αυτό συμμετείχαν ο Χάνσι Φλικ, ο πρόεδρος της DFB, Μπερντ Νόιεντορφ και ο πρόεδρος της DFL (ένωση Bundesliga - 2. Bundesliga), Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε. Σε αυτή τη συνάντηση εξασφαλίστηκε το μέλλον του προπονητή της Γερμανίας, το οποίο ήταν αβέβαιο.

"Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ πως αυτός και το σταφ του θα πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί. Το Euro 2024 είναι μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο στη Γερμανία" δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του ο Γερμανός προπονητής τόνισε: "Το προπονητικό μου σταφ και εγώ είμαστε αισιόδοξοι για το Euro στη χώρα μας. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα από αυτά που δείξαμε εκεί. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία, πήραμε το μάθημά μας".

Πλέον απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Όλιβερ Μπίρχοφ, με τα ονόματα των Φρέντι Μπόμπιτς και Ματίας Ζάμερ, να είναι αυτά που έχουν ακουστεί.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ