ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Η απογοήτευση του Μέσι μπροστά στην κάμερα του SPORT24 και το μήνυμα αντεπίθεσης του αρχηγού

Μουντιάλ 2022: Η απογοήτευση του Μέσι μπροστά στην κάμερα του SPORT24 και το μήνυμα αντεπίθεσης του αρχηγού

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στους δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη και στην κάμερα του SPORT24 και του Βασίλη Τεμπέλη εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα της Αργεντινής στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ.

Η Αργεντινή έζησε ένα εφιαλτικό μεσημέρι. Η αλμπισελέστε στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ ηττήθηκε 2-1 από τη μαχητική Σαουδική Αραβία, η οποία έχει βάλει φωτιά στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ του αγώνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν εμφανώς απογοητευμένος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και κατά την αποχώρησή του από το Lusail Iconic Stadium.

Ο Αργεντινός μίλησε στους δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη και στην κάμερα του SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη, ο οποίος τον ρώτησε αν είναι αισιόδοξος για την ομάδα του, αλλά ο σούπερ σταρ της Αργεντινής αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ