ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μαρόκο: Φιλική τριάρα επί της Γεωργίας πριν από τουρνουά στο Κατάρ

Ο Γιουσέφ Εν-Νεσύρι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Μαρόκου
Ο Γιουσέφ Εν-Νεσύρι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Μαρόκου @ 2022 THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Το Μαρόκο νίκησε 3-0 τη Γεωργία σε φιλική αναμέτρηση λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022. Εν-Νεσύρι, Ζιγιές και Μπουφάλ οι σκόρερ της ομάδας του Βαλίντ Ρεγκραγκί.

Το Μαρόκο έδειξε ότι είναι πανέτοιμο πριν από το Μουντιάλ 2022, καθώς στο τελευταίο φιλικό με τη Γεωργία (χωρίς τον Κβαρατσχέλια στη σύνθεσή της), επικράτησε με 3-0. Οι σκόρερ για την ομάδα του Βαλίντ Ρεγκραγκί ήταν οι Εν-Νεσύρι, Ζιγιές και Μπουφάλ.

Ο φορ της Σεβίλληας άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό, μετά από γλυκιά σέντρα του Ζιγιέρ. Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 με απίθανη γκολάρα πίσω από τη σέντρα στο 29'.

Στο δεύτερο μέρος, το ανανεωμένο Μαρόκο των πολλών αλλαγών πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Σοφιάν Μπουφάλ να ευστοχεί από τα 11 μέτρα στο 72' και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Η αρχική σύνθεση του Μαρόκου: Μπόνο, Χακίμι (46' Μαζράουι), Σάις (63' Ελ Γιαμίκ), Αγκέρ, Ατιγιάτ - Αλάχ, Ουνάχι (46' Άμραμπατ), Ζαμπράν, Ζιγιές (69' Ζαρουρί), Αμαλάχ (63' Σάιρ), Μπουφάλ, Εν-Νεσύρι (46' Αμπντεραζάκ Χαμνταλά).

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ