ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η ανάρτηση του Pulga για τον ιστορικό τελικό κόντρα στην Γαλλία

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Η ανάρτηση του Pulga για τον ιστορικό τελικό κόντρα στην Γαλλία
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Αργεντινή έχει εναποθέσει τις περισσότερες ελπίδες της για τον τρίτο τίτλο Μουντιάλ στην ιστορία της στον Λιονέλ Μέσι και ο σούπερ σταρ της Παρί έστειλε μήνυμα μέσω Instagram πως είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ραντεβού με την Γαλλία.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι 35 ετών και βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του όμως η κλάση του είναι τόσο μεγάλη που σε αυτό το Μουντιάλ είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Αργεντινής και εκείνος που την έχει πάρει από το χέρι και την έχει οδηγήσει εκ του ασφαλούς στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

Τα πέντε γκολ αλλά και οι ασίστ, οι ντρίμπλες, οι key passes, όπως και οι πολλές ενέργειες με τη μπάλα στα πόδια είναι δείγμα της απίστευτης επίδρασης που έχει στο παιχνίδι της χώρας του, με τους αμέτρητους φανς της αλμπισελέστε αλλά και του ίδιου να περιμένουν από εκείνον ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι.

Αυτό κόντρα στην Γαλλία στον τελικό όπου με κατάκτηση του τίτλου από την Αργεντινή θα είναι σε θέση να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του τουρνουά, δίπλα σε μύθους όπως ο Πελέ και ο Μαραντόνα, με τον Pulga να γράφει το εξής στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram παραμονή του αγώνα:"Είμαι έτοιμος, πάμε Αργεντινή!"

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ